Watkykjy nuus round-up. Week 39.

In Wat is nuus? deur griffin

Koning van die draadtrekkers
Masanobu Satu is die wêreldkampioen van pielwurg en is al sedert 2008 die dratiekapkoning van planeet aarde. Die rekord? 'n Impressive nege ure en agt-en-vyftig minute voor hy sy load geblaas het. As jy kom, moet jy gaan. Die reëls vereis dat jy ten alle tye 'n horing moet sport sonder om jou getroue soldate die wêreld in te stuur. Dis 'n geval van vasvat, aanhou en uithou.

Dis ook glad nie kinderspeletjies nie. Die outjie gee blykbaar elke dag sy apie pak vir ongeveer twee ure lank. Sommer so terwyl sy goose kosmaak, huis skoon maak of naai, pluk hierdie kalant van Japan sy riem genadeloos. Mens sou dink dat hy 'n handjie sou bysit met die huiswerk, maar die teenoorgestelde gebeur: sy tjerrie sit soms vir haar boyfriend hand by deur sy timing vir hom te watch. Ook swem hy glo ook twee keer per week as deel van sy oefening vir stamina. Ons wil liewer nie weet waarin nie. Die internasionale kom-petisie word jaarliks in San Frisco gehou by die gepaste genaamde Masturbatoriom. Kom ons gee die man 'n hand! – San Francisco Weekly

"Geniet" ook asseblief hierdie video. Dis in Nederlands wat dit nog meer creepy maak:

Man kap se eie piel af om trou te bewys
'n Idiot in Hanoi het sy eie piel afgekap om aan sy vrou te bewys dat hy faithful is aan haar nadat sy hom met rumours konfronteer het dat hy besig was om agter haar rug rond te fok met ander vrouens. Dit het dokters ongeveer een-en-'n-half uur geneem om die koolkop se wortel weer vas te werk in 'n delikate operasie. Blykbaar toon sy nuut aangewerkte zaber weer tekens van "lewe". Jirre my ou, om jou piel af te kap om te bewys dat jy nie rondnaai nie is soos Julius Malema wat sy beursie wegbliksem om te bewys dat hy nie 'n fokken skelm is nie. Goeie werk! – IOL

Spoel julle bruinbere gelyk weg!

Bulawayo is blykbaar diep in die kak na die onlangse water rationing waaraan hulle hul slawe mense onderwerp het. Die burgemeester het toe met 'n kak blink plan vorendag gekom: almal moet elke Maandag gelyktydig hulle bruinbere in die vortex af flush teen 7:30pm.

Kyk, ek is nie 'n ingenerd nie, maar as jy dalk teen 19:30 sharp besig is om 'n stomp uit te worstel en die hele buurt trek die ketting, is daar dalk 'n goeie kans dat jy die ou oorkant die pad se bruinbeerwave op jou boude by jou huis gaan gaan uit surf. Ons kon nie vasstel of die burgemeester van Bulawayo verwant is aan Mr Hankey van South Park nie… – M&G

mr hankey the krimis poo

 

Hierdie post is 141 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,950 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 39.