Watkykjy nuus round-up. Week 37.

In Wat is nuus? deur griffin

Laitie skiet sy eie piel af
So elke nou en dan moet 'n man bietjie geweer skoonmaak. Daar is at least een agtienjarige laitie wat dit vir 'n ruk lank nie sal kan doen nie. Sien, die marabsie het 'n actual geweer "skoongemaak" en homself toe per ongeluk deur sy baby factory geskiet. Die hele kaboedel. Met een skoot. Die ongelukkige kont het homself deur die piel geskiet, maar die koeël is ook deur een van sy klokke waarna dit in sy been gaan lodge het. By navraag het hy die polisie eers getune dat iemand anders hom geskiet het. Fok, wie sou nie wou lieg nie? Dis hoërgraad skaamte daai. Hy het eventually aan die five-oh erken dat hyself enige moontlikhede van sy onnoselheid self uit die gene pool uitgehaal het.

Om dinge nog verder te verkak het die polisie 'n hoeveelheid zol ook by die huis opgespoor en die 22-jarige huiseienaar is ge-arresteer. Toevallig was daai bra (tien teen 'n 'n vriend van Meneer Geenpiel) boonop 'n convicted drug dealer. As jy drugs en guns meng en 'n klein windgat is, is dit all fun and games. Tot iemand 'n piel verloor. – Huffington post

Hier is 'n foto van die klein kak:

marabsie skiet sy eie piel af

Is daai 'n lang in jou bonnet of is jy net happy om my te sien?
'n Couple het bietjie meer gekry as waarvoor hulle ge-bargain het toe hulle leeus gaan soek het in die Kruger Wildtuin. Maar wag, lees dit eerder in die vrou se eie woorde en check die foto's wat sy geneem het. Ek kak myself toe!

My husband Leon and I were on vacation in Hazyview and visited the Kruger National Park each day during our weeklong stay.
We are subscribed to the Facebook and WhatsApp groups: Kruger National Park Sightings. This group supplies visitors with real time information and sightings become a lot easier when you know which road to take.
On Sunday, 06 May 2012, we entered at Phabeni Gate and coincidently it was my late father's birthday. I could not think of a better place to celebrate than in the Kruger Park that he loved so much.
 
We received a message of a lion sighting on the H3. We were not far from the area and decided to check it out. On our way there, we saw a couple of cars and safari vehicles and initially thought it must be lions.
While there, we were informed that there was a python in the grass and while we were searching, the python suddenly sailed out of the grass straight towards our car. I waved to the vehicle behind us to reverse, but he couldn't understand what everyone was looking at. The next moment the python disappeared underneath our car.
 
Approximately two minutes later, the tourists in the vehicles around us started laughing ? the snake had not come out from under our vehicle. One of the safari operators informed us that he saw the snake ?going up!?
We drove approximately five kilometers to the nearest lookout point, Mathekenyane (Grano Hill) approximately 10 kilometers from Skukuza with a convoy of vehicles following us to enjoy a piece of the action.
When we parked on the hill, Leon opened the car bonnet and then asked me to bring the camera. Mr Snake was lying on the engine, eyeballing all the commotion around him. Leon patted the snake, took it by the tail and the snake exited the same way it came in.
The snake sailed away unharmed and luckily there was no damage to the car. Later that morning we received a message that someone spotted a very relaxed python on Mathekenyane!
 
The lions were forgotten for then and Leon had to drive me to Skukuza so that I could get some sugar water to calm my nerves. I was in shock and terrified while we drove to Mathekenyane with the snake somewhere in the car. Leon a real "Ace Ventura" was extremely excited about the experience.
Later that evening we had a good chuckle about the reactions of the bystanders when the snake exited the vehicle. People were scattering in all directions and I am only disappointed that I was numb with fear and didn?t take more pictures.
The snake is estimated to be between four to five meters and we never once imagined the response we would get from this experience.
Leon and I are absolutely crazy about Kruger and visit as often as we can. Having a snake in our car bonnet was an experience that I will NEVER forget!

kruger park snake

kruger park snake 2

kruger park snake 4

kruger park snake 3

 

Hierdie post is 213 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,135,904 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 37.