Score tickets na Jozi Tens. Ons het 4 om weg te gee!

In Kompetisie deur griffin9 Eiertjies

As jy rubgy, bier en musiek smaak en in Gauteng bly, het ons vir jou ‘n befokte plek om jou Vrydag en Saterdag te gaan spandeer. Ons het tickets en ‘n bar tab om weg te gee. Details hieronder…

Die Jozi Tens skop hierdie naweek van 14 en 15th September af by Pirates Rugby Club in Parkhurst. Waddefok is die Jozi Tens? Dis Gauteng se grootste rugby party. Dink German Beer Fest gekruis met Hong Kong 7’s. Check sommer ook uit vir rugby legends wat ook daar gaan rondhang en die dag geniet. Dis family vibes met ‘n special section waar kids ook kan speel en hulleself kan moeg maak.

jozi tens

Daar is ook live music wat gepleeg gaan word en sluit in Ard Mathews, DJ Sox en SA/DC onder andere. Selfs al gaan jy net om SA/DC te kyk is dit reeds die moeite werd. Dis ‘n local AC/DC cover band en ons het hulle al by Up The Creek gespot (hierdie ouens is befok verby).

Most importantly is daar dress theme as jy wil deelneem en die rewards is groot: die twee wenners met die mees kreatiefste outfits sal elk ‘n all-expenses trip wen na Kaapstad vir die Cape Town Tens in Feb volgende jaar en hulle sal ook ‘n kans staan om trip Honk Kong toe te wen vir die Hong Kong 7’s in Feb. Hong Kong, my china!

O, by the way – die theme vir die dress code is “tight & bright” en die kompetisie run Vrydag en Saterdag. Rusty Theron van die Proteas het al so party gegooi. Dress tight en bright. Dis zef verby.

Tickets is R100 per persoon, R50 vir studente en kids onder 12 kom free in. Jy kan ticket hier koop: www.webtickets.co.za/jozitens. Ons sal julle aanraai om vroegtydig tickets te koop. Die laaste event by Pirates Sports club was daai bier festival gewees. Dit was fokken lekker, maar mense sonder tickets is by die hek weggewys omdat dit fokken vinnig uitverkoop het.

Besoek die Jozi Tens website by www.jozitens.com vir meer info. Jy kan hulle ook op Twitter volg by @tensrugby of op Facebook ophook: facebook.com/capetowntens.

Wen tickets hier op Watkykjy:

Ons gee vier single tickets weg en elke ou wat ‘n ticket wen kry sommer ‘n R100 bar tab ook. Al wat jy hoef te doen is om sommer hieronder in die comments te tune watse kak naweek jy beplan het en hoekom jy eerder wil kom raggas en live musiek kyk en ‘n R100 se bar tab moet kry.

Die eerste vier ouens wat ons convince sal die tickets score. Jy’t tyd tot more middag 17:00 se kant om ons te convince.

Check julle daar. Ons het reeds ons tickets en bar tabs gescore.


So gepraat van bier en kompetisies: Onthou dat jy twaalf liter Blink Stefanus bier kan wen. Jy het nog tyd tot Donderdagaand.

http://www.watkykjy.co.za/2012/09/wen-blink-stefanus-bier/

Hierdie post is 189 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,264,101 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinScore tickets na Jozi Tens. Ons het 4 om weg te gee!

Comments

 1. Tosser

  Ag ek het beplan om maar net by die huis te sit en met my piel te speel maar nou gaan ek eerder na Jozi Tens toe en kyk of die Girls met my piel wil speel. En R100 bar tab kan die girl dalk net dronk kry hahaha…

 2. Buks

  Het niks beplan. My baas / vrouki het beplan ons gan bietjie vir haar family kuier en die Bokke game op my swaer se TV uit noag se ark kyk. Wat n chit naweek sou dit nie wees. Ma nou gan ek haar flous— sien julle die naweek bydie Jozi ruga party!!!!

 3. Dirk Diggler Diktros

  Tosser, jou meesterplan doen jou roepnaam gestand.  Daar moet nooit enige obstruksie, hetsy letterlik of figuurlik, tussen – soos ek altyd se – n man en sy Draks, Doos of Dop kom nie.  Dis al was ek van my dae in die voortrekkers op learskool onthou.  Ons het n briljante "hands-on" leier, wat n voorslag van n dame was as dit by die ontheffing by penkoppe en drawwertjies kom, gehad wat diep wawielspore op my psige getrap het….  Hou Koers!  DDD

 4. Det

  Eerste keer wat ek op die blad is, lyk vir my na 'n manne blad?
   
  Anyways, my verloofde werk maar sy lewe om en ons spandeur net daai spesiale tye in die aande saam (glo hy sou dit nou baie anders verduidelik het). Saterdag is een van sy eerste dae af in 'n hele ruk, dink ek moet hom spoil en kaartjies kry vir Jozi Tens..
   
  Sy motto is die 3 B's: BIER, BOOBS EN BRAAI was altyd BNW
  RUGBY sal die bonus wees………
   

 5. Lion king

  Ek sou waarskynlik n babbelas moes afslaap,kyk hoe Morne Steyn die game wegskop, in die fokken tuin werk totdat ek die middag kan kyk hoe die bulle in die hek duik…So spaar my die hartseer wat Bul en Bok rugby deesdae is en gee my die kans om ordentelike rugby te geniet!

 6. Pigeon

  It's my girls and my 2 year anniversary this weekend, and I could not think of a better way than to spend it doing something we both smaak more than each other – watching beer and drinking rugby. So WKJ, please help a brother out! Jozi Tens is gonna be one buckwild weekend!! Check julle almal daar! Awe

 7. Piel Botter Koning

  awe ouens ek het beplan om die skoonma bietjie in te ruig die naweek,'n bietjie brand wyn af te gorrel en Saterdag sou ek Hong Kong toe gevlieg het vir 'n ping pong party en slet sap, maar eks seker Jozi Tens sal baie meer aangenaam wees as al daai kak!!

 8. Stevo

  Sekerlik maar die tosserige planne volg en na die verdagte zanandi toe gaan en kyk watter bitches daar is om te zaber wie weet maybe ry hulle mark 1 golfs met spoiler kits so gevaarlik soos n fokken danville boemelaar!

Gooi Comment