RAM Jam Vol 9 – Bad to The Bone

In Watkykjy Gigs deur Chopper Charlie

Hierdie Vrydag – die 28ste – is weer tyd om die duiwel se musiek kliphard te luister in die sondige strate van Kaapstad. Die mal bliksems van RAM JAM, Chopper Charlie en Iron Leyden, gooi tunes pappa: Regte egte rock en roll wat aarde laat sidder en beef, van toeka tot nou. Soos hierdie bad boy byvoorbeeld:

Dertig bokke kry jou in en ons ou vriend Jägermeister is ook daar om jou vuil gedagtes te voer en pryse uit te deel. Of jy kan kaartjies wen as jy fokken wil. Post jou favourite rock boner tune hier en body slam weg met twee kaartjies vir jou en jou denkbeeldige meisie.

Once.

ram jam 9

Hierdie post is 79 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,054 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Chopper CharlieRAM Jam Vol 9 – Bad to The Bone