Peer pressure is ‘n bliksem.

In Warm Bokkies deur griffin47 Eiertjies

Fokkit, maar julle is ‘n spul huilerige outjies. Julle het arme Riana-Met-Die-Tiete in submission in gekerm en getjank tot sy ingegee het. Goeie werk. Natuurlik sal ons haar anoniem hou. ‘n Gawe cherrie inderdaad. Dankie vir die saamspeel.


Hi Griffin!

Na aanleiding van Prof bokdrol, Belhammel, Dirk Diggler Diktros en Jags Jannie, het ek gevoel dat hulle nog ‘n fodie verdien. DDD het selfs sy manlikheid in gedrang gebring deur ‘n gediggie te skryf. So ek kon nie nee sê nie. As onderwyseres voel ek dat die ouens bietjie opgevoed moet word. Lol ek het nou wel nie ‘n rollie nie, maar so ‘n mes vra om gesteek te word…pun intended.

Vrede,
Riana-met-die-tiete

watkykjy mes in bra

watkykjy wet tshirt

wkjboobs

Hierdie post is 504 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,567 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinPeer pressure is ‘n bliksem.

Comments

 1. JagsJannie

  Juffrou, kan ek nou asse-fokken-blief die klas verlaat!

 2. Prof. Bokdrol

  "Perseverance pays."
  "Patience is a virtue."
  "All good things come to those who wait."
  Fok, die Rooinekke was reg…buhhhliksem, Riana, ons het gehoop vir een ou foudiekie toe kry ons sommer 'n triple delight! En moenie dat Griff jou bullshit nie, peer pressure is nie noodwendig sleg nie…ek skiem bv. baie manne sal fokken bly wees vir bietjie peer pressure van jou af: eers bietjie pressure op die linker-peer en dan bietjie pressure op die regter-peer, byvoorbeeld. Jy's 'n moerse sport, thanks man – helaas moet ek ongelukkig jou vriendelike aanbod van 'n nag van passie van die hand wys, my beterhelfte sal redelik de fok in wees vir my; ek sal maar moet settle vir second best – fap fap fap fap fap…

 3. Klipkyker

  tiete-met-die-riana.  Jou oulike ding.  Ek hoop al die vroulike watkykjyers volg jou voorbeeld! 

 4. Belhammel

  Haleluja!!! Dis fokken pragtig. Riana, jy's n legend. Ons gaan virseker vir onself elkeen n dubbel Bell's ingooi. Jy kry die res van die bottel. En daai mes lyk kak gevaarlik – Basic Instinct vibes….
   
  Ek was mal oor daai vraag van jou op dia ander post. "Help my om julle te help". Hiermee wil ek jou nou graag bedank vir jou onbaatsugtigge optrede. Mense soos jy is maar dun gesaai.

 5. David

  Nice Riana. Wees net fokken versigtig vir max hierbo, vermoed hy's 'n fokken stalker. Stel ons nou voor aan jou sussie, Sarie-met-die-haarlose-parra, asb

 6. Boerseun

  Bliksem, Riana as jy my Juffrou was het ek selfs naweke in gekom vir klasse!!
  (nie dat my aandag op skool werk sou wees nie. )

 7. einafok!

  Max, hou jou in. Jy sal beter voel as jy 'n dratie kap.  

 8. JagsJannie

  SMS: "Geagte Juffrou Riana, het vir DDD in "kamer verlaat" raak geloop. Beide van ons het besluit om vandag skool te bank vir ooglopende redes. Ons sal agterstallige werk opvang sodra ons terug KOM. Belowe!"

 9. Die Vrotkol

  Riana , vir Polisie Kommesaris !! 
   
  motorboat , motorboat , motorboat . 

 10. Willem Wikkelspies

  Namens die bedankings komitee sê ons baie dankie. Was voorwaar baie braaf van jou. Miskien kan ons so los uitdaging rond gooi aan al die ander wkj lesers om die wonderlikke voorbeeld na te volg. Miskien 'n special local is lekka duik section te maak.
  of 'n skuilnaam en foto matchup te hê of so iets…waar de fok is my thinking cap nou?

 11. Riana-met-die-tiete

  haha dis net 'n plesier. lol 'n ou bel my vanoggend, na ek hom getune het my boobs is weereens op wkj, en al wat hy my vra is of al 3 pics myne is en hoekom ek dit gedoen het. wtf?

 12. Klipkyker

  Riana, jy verdien 'n WKJ medalje.  Griff, kom gee haar 'n prys man! (Ek sal vir haar gaan aflewer)

 13. Belhammel

  As dit ook nie vir my wederhelfte was nie het ek beslis daai mes aanbod aanvaar. Maar dankie vir die uitnodiging en spyskaart. Dit lyk sappig.
   
  Raait manne julle het gesien wat n gesmeek, n geneul en n gekners van tande kan vermag. Nou begin die aanval op second base. AVANZA!!!!!!

 14. Dirk Diggler Diktros

  Rose is rooi
  Viooltjies is blou,
  nou het ek spasma
  in my reterarm – en linker daarna
  te danke aan jou (heuwels fantasties
  laat my spasties……DDD

 15. #1 Pisscat

  Sjoe….. dis pragtag !!!  Baie BAIE fokken dankie. 
   
  #1
   

 16. Anthrax

  Mooi Riana, jy het sopas "Hoe om te naai" ontroon as die week se top storie! Met jou prag buuste het almal nou geleer spinnerakke gooi. Fap fap fap …

 17. Belhammel

  Riana, jy het nou n wonderlikke ding begin. Dis net tiete waar jy kyk. Heaven!

 18. LuckyLuke

  Ai Riana, sal darem graag daai outjies beter wil leer ken.

 19. Jags Jannie

  Lucky Luke, Moët nou nie jou luck te ver push nie my ou. Die girl is ‘n ikoon op die webwerf. Vra almal wat iets weet. Riana vir WKJ Ikoon van die jaar! Sy’t ballas vir ‘n girl, manne!

 20. LuckyLuke

  Jong Riana, sover was ek al bitter Lucky gewees, maar dit werk twee kante toe jy weet.
  Bliksem maar ek is cocky….LOL

 21. Prof. Bokdrol

  Wel ek is 'n cocky bliksem – waar meld ek aan vir my detensie?

 22. LuckyLuke

  @ Riana. Ja jong, daai detensie mag dalk net in 'n Biologie klas ontaard waar die hoofstuk van die dag geslags opvoeding is. En DAN …..

 23. Willem Wikkelspies

  Jy sien sulke stoutgatte sou so paar jaar terug 3 van die juffrou/meneer se heel bestes gekry het. maar nou deesdae mag jy mos nie meer pakslae kry nie..

 24. Klipkyker

  Riana….Ek is ook 'n klein stoute bliksem.  Maar aangesien juffrou so stuitig is, sal ek graag jou boudjies wil raps!!!

 25. Prof. Bokdrol

  OK Riana, blykbaar sal 47 dan kwalifiseer as "ou ballie" in jou boek, maar die Rooinekke het 'n gesegde oor ou ballies: Don't let the snow on the volcano make you forget there's fire in the belly! En onthou, krimpies is soos Avis: we try harder – want elke keer mag dalk ons laaste keer wees…

 26. LuckyLuke

  Riana, ek het sagte plekkie vir onnies…of moet ek eerder se, HARDE plek.

 27. LuckyLuke

  Jy is heeltemal reg. So gee jy ekstra klasse na ure Riana?

 28. Klipkyker

  Riana,  ek dink ons reel vir jou 'n pos hier in Transvaal.  Dan kan ons elke aand oueraand hou!!!!

Gooi Comment