Peer pressure is ‘n bliksem.

In Warm Bokkies deur griffin

Fokkit, maar julle is ‘n spul huilerige outjies. Julle het arme Riana-Met-Die-Tiete in submission in gekerm en getjank tot sy ingegee het. Goeie werk. Natuurlik sal ons haar anoniem hou. ‘n Gawe cherrie inderdaad. Dankie vir die saamspeel.


Hi Griffin!

Na aanleiding van Prof bokdrol, Belhammel, Dirk Diggler Diktros en Jags Jannie, het ek gevoel dat hulle nog ‘n fodie verdien. DDD het selfs sy manlikheid in gedrang gebring deur ‘n gediggie te skryf. So ek kon nie nee sê nie. As onderwyseres voel ek dat die ouens bietjie opgevoed moet word. Lol ek het nou wel nie ‘n rollie nie, maar so ‘n mes vra om gesteek te word…pun intended.

Vrede,
Riana-met-die-tiete

watkykjy mes in bra

watkykjy wet tshirt

wkjboobs

Hierdie post is 868 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,147,208 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinPeer pressure is ‘n bliksem.