Gesonde Gauteng geborstes.

In Warm Bokkies deur griffin

Smaak my dat die Watkykertjies van die cherrie variety nou begin om vir ons shots van hulle boobs te stuur. As ons meer van hierdie dinge gaan kry, sal ons dit seker moet aanspreek in een of ander vorm van ‘n kompetisie of iets.

Die nuutste bydrae kom van ‘n cherrie in Gauteng af. Kom ons noem haar sommer net Miss B…


Hello Griffin

Ek kyk na die “Tiete vir Charity” post en kan nie help om te wonder of die gevattery aan tieties of aan tiete is nie want die chick het nie eens n hand vol nie en ek moet se dis n tos idée en jaag net die arme Chinese se hormone op.

SA Chicks se tiete rock!
-Gauteng-

miss B

Hierdie post is 1,989 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,185 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinGesonde Gauteng geborstes.