Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Sit jou puter af, gryp daai zarms wat jy nie gevreet het nie by jou graft, klim in jou kar en fokof!

Ons het vars boobs ontvang  (in case julle gewonder het) en gaan 'n plan met die outjies oor die naweek maak. Hang net bal. Vir die cherries wat hulle bates ingestuur het – julle is oulik, braaf en altyd anoniem. Sover kon ons verify dat hulle local en lekker is. Indien daar nog van julle daarbuite lurk en 'n kiekie wil snap van jou bobbejaanbrille: skribbel net iewers op 'n pampiertjie of jou lyf www.watkykjy.co.za sodat ons kan check dis die ware Jacob Regop. Dit lyk of daar effense belangstelling is in 'n kompetisie ook, so miskien moet ons oorweeg om "Tiete vir tunes" te run en die bokkies 'n hanmper van 3 nuwe CDs of iets te gee. Kom julle maar met die voorstelle… Jirre, dit gaan ons arm maak.

Tot dan, is dit nou eers naweek, en jy moet fokken duik!

hand plant duik

Hierdie post is 238 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,011 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!