Everything I do. I do it for you. In ‘n fluisterstem.

In Fokken Zef Videos deur griffin50 Eiertjies

Hierdie gaan defnitief jou Maandag opkikkier, want at least is jy nie hierdie vaak Faan nie. Hy is fokken lief vir Emily en hy het dik palmbome op sy hempie.

Hierdie post is 161 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,929 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinEverything I do. I do it for you. In ‘n fluisterstem.

Comments

 1. Alibaba

  Dis die downside van verbruikersvriendelike elektroniese toestelle.

 2. David

  Gesigsuitdrukkings gaan swot by die Keanu Reeves School of acting ballas? Hang jouself aan een van daai bome asb.

 3. Steve-O

  ek het net een vraag: ek hoop die siek mense wat die video geneem het, het darem die arme seuntjie trug geneem na sy skool vir die meer spesiales? goeie fok…

 4. Vuil Piel Fritz

  Nou moet ek my ore uitspoel met Jeyes Fluid!!!

 5. Chopper

  Kan iemand nie hierdie dom poes in 'n bucket gaan versuip nie!

 6. Prof. Bokdrol

  Riana! Sorrie girl, ek het bietjie van 'n Pavlov effek ontwikkel na daai foudie van jou van so 'n paar maande gelede…fok, daar kwyl Dr. Onk ook alweer op sy trui…'lykit met 'n vars prenkie van jou funbags om ons te herinner? But we digress…ek was so verheug soos 'n OppiKoppiganger wat 'n koekie seep sonder pubes in die stort ontdek het om daai klein precocious dikgat snotkop se Yankee aksent te hoor – fokweet, as hy Afferkaans was het ek nou elke fokken voorouer al die pad terug tot in Holland onteien.

 7. Flippers

  Waddefok. Wat is fout met julle mense. Weet julle nie dat julle nie die mensies by Gateway skool moet afneem nie!? Die beste ding van die video is dat ek my bier opgekots het en weer kon sluk.

 8. Dr. Crit

  Liewe fok my ou. Verwag 'n kuiertjie van die idols mense om jou stil te laat verdwyn of die cops wat jou 'n briefie kom serve om nie nader as 'n 1000 seemyl van die chick af te wees nie. Darem is die volume van jou hemp hoer as jou stemmetjie. Jirre laat ek gou uit my mond uit gaan kak…

 9. Linda

  Ek wonder hoe klink al julle fokken mans as julle vir die girls wil serenade.
  Gee hom a break….hy try ok maar net.  Julle is almal faktap!!!

 10. David

  @Linda, ek serenade nie die girls nie, ek wys my vleis.

 11. Prof. Bokdrol

  Riana! Moenie nou verskonings maak nie, ons wag in spanning (fok, daar begin Dr. Onk weer op sy trui te kwyl…) jy weet moes jy moet dit e-mail na griffin@watkykjy.co.za dan kan hy eers bietjie perv oor die foudie voor hy dalk besluit om dit vir ons iewers te gooi? Pose met jou man / boyfriend / watookal se rollie, dan is jy dalk gelukkig genoeg om die eerste Zef Afferkaanse Sondag Skêr Met Skietgoed te word? Ag toe nou man, have a heart so 'n bietjie vir ons WKJ fappers man…

 12. JagsJannie

  Linda, Linda, Linda! Wil jy nie asse-fokken-blief eers bietjie die vibes op ander artikels check alvorens jy sekere mans kak gee nie? Op die, rookie, maar splinternuwe verskyning van jou met so 'n fatale en blatante veralgemening gaan jy verseker 'n dwarsklappie op jou koekie kry suster!

 13. Ou de Doos

  As jy regtig in hierdie day and age wil serenade, wees ten minste halfpad-doos-dronk !!

 14. Prof. Bokdrol

  NS: as ek sê pose met jou man se rollie bedoel ek sy vuurwapen, nie sy wedding vegetables nie – net dat ons mekaar nie dalk misverstaan nie…

 15. Belhammel

  Ek stem Prof. Dat iemand met sulke talent soos Riana dit vir haarself agter die katoengordyn hou is totaal onaanvaarbaar in my boekie. Kom nou meisie, have n heart ek se!

 16. Willem Wikkelspies

  Goeie FOk! ek het nie tyd vir emo laaities nie. Ek kon 'n hele 6 sekondes luister, niks meer nie. Plaas maak hy eerder iets soos daai Ghandam style song…

 17. Jou_mase_tikibox

  Die video is remove, kan nie sien wat hier aangaan??

 18. Belhammel

  Ai Prof. Die meisie is halstarrig. Ek dink ons moet gatkruip…
  En Riana, dankie dat jy my fantasiee nou tot op die next level gevat het met jou onderwyseres praatjies. 

 19. Author
  griffin

  Sulke goed gebeur van tyd tot tyd. Sal maar iemand anders se upload moet soek en replace…

 20. Bakstein

  Prof, hoe sou jy die tyd verwyl wanneer Dr.Onk die belangrikheid van visuele stimasie tydens 'n fap-sessie aan Riana verduidelik?  Is hy enigsins in staat om so gesprek te kan voer, of is die kwylery te erg? En ook in sy opinie, watter tipe visuele materiaal is nodig vir 'n epiese, grondverskuiwende, krans-weergalmende sessie?

 21. Belhammel

  En Riana, dankie dat jy my fantasiee nou tot op die next level gevat het met jou onderwyseres praatjies. 
  En Riana-met-die-asemrowende-tiete, dankie dat jy my fantasiee nou tot op die next level gevat het met jou onderwyseres praatjies. 
  Skuus manne net gou n spelfout reggemaak. Fok hoop dit werk….

 22. Riana-met-die-tiete

  haha belhammel, lyk my jy is ook een van daai ouens wat dink dat flattery jou orals in die lewe sal bring…goed, jy het my aandag..

 23. Dirk Diggler Diktros

  Sowaar as parra manel dra,
  die storie is waar my bra…
  eendag was daar n goose
  sy was nie heeltemal loose
  sy was wel bedeeld
  en dit sonner brille vol booze…
  maar van uithaal en wys
  dit gee sy boggerol prys,
  so, kussingbuters en manne van weleer
  vanaand slaan ons hand aan eie boesem
  al maak dit hoe seer…..
  Ai Riana, jy gee my n knop
  en ek skop
  op met gal-lopsop……DDD

 24. JagsJannie

  "Juffrou, juffrou! Ja, Jannie? Juffrou het darem maar 'n mooi rompie aan. Dankie Jannie. Wil juffrou nie iets kom kyk nie asseblief? Wat kom kyk nie, Jannie? Ek't alweer my uitveer laat val juffrou"

 25. Belhammel

  Riana-met-die-asemrowende-tiete, soms werk dit nogals om ander op hul sterk punte, gawes, skoonheid, ens, te wys.
  Dit laat hulle besef hoe spesiaal hulle is en gevolglik deel hulle dan daardie spesiale "iets" met ander wat juis smag daarna. 
  In jou geval kan ek alreeds agterkom jy het meer aan jou as net n mooi lyf. Jy is spontaan, funny, intelligent, liefdevol en meededeelsaam en moet net oortuig word dat mededeelsaamheid ook n wonderlikke einskap is.
  En verder is seker dat as jy wel besluit om om paar kiekies na griff te e-mail, jy wel een van daai gevaarlike skietmeisies kan word. As jy nie n geweer het nie, moenie worry nie – ek reken hy sal sommer n rollie in photoshop.
  Ek sal natuurlik legend status verwerf op "Watkykjy" indien jy oortuig word en dalk sal ek genader word om n paar rubrieke  oor die liefde en mooi afrikaanse skoonhede in te stuur. Iets soos "Kaptein Onderbroek"
  Slaap gerus daaroor. Sweet dreams. XXX

 26. Prof. Bokdrol

  Hey manne, check wat grawe ek op uit die argiewe!
  http://www.watkykjy.co.za/2012/03/en-die-wenners-is-2
  Fokkit, hoe wens ek nou ek was weer op skool – ek sal mos aspris my somme opfok, of my Afferkaanse grammatiekka tjommel dat Juffrou my bietjie na skool kan laat bly vir "detensie" en so 'n bietjie "spesiale aandag"…

 27. Riana-met-die-tiete

  Belhamel, jy weet ne, as jy een van my studente was sou jy dalk net volpunte gekry het vir daardie pragstukkie wat jy ingedien het as motivering vir nog kiekies…jou pleidooi val nie op dowe ore nie, en ek sal dit dalk net oorweeg om gehoor te gee aan jou en die ander se versoek. Ek het nou wel nie 'n rollie nie, maar ek is seker ek kan compromise…tot later

 28. Belhammel

  Dankie Prof! Ek het my hart uit gesoek daarna. Visuele Perfeksie!!!
   
  Dankie Riana-met-die-asemrowende-tiete. Jy's n legend. Ek wens daar was meer meisies soos jy. Ons almal wens so. Jy het ook nou toestemming om die spelfout in jou naam reg te maak. Tot later dan…

 29. JagsJannie

  Geagte Prof, met verwysing na jou link en my persoonlike opinie gelug op 18de Maart, wil ek katagories bevestig dat ek nog steeds nie my siening aangaande Riana se baie fokken mooi tiete verander het nie. Sy stimuleer die kak uit my hele lyf uit en die is nou een-stuk-piel. Kan nie eers my oog knip nie! Fok!

 30. Riana-met-die-tiete

  haha dis net 'n plesier…moet sê julle reaksies gee my nogal 'n moerse kick. Julle moet pasop, netnou kry ek 'n ego so groot soos my boobs!

 31. Belhammel

  Ek weet jy kan. Dis hoekom ek se jy mag maar brag. Ek is selfs bereid om Kaap toe te ry vir n persoonlikke inspeksie op jou bragging rights.
   
  Dit sal egter wyser wees om n ou kiekie vir Griff te stuur aangesien my persoonlikke inspeksies baie deeglik uitgevoer word en self kan ontaard in iets waarvoor jy dalk nie opgewasse sal wees nie. (Fok nou brag ek en weet nie of ek dit kan back nie…) Ek se jou wat. Jy's n onderwyseres en mag nie ge-identifiseer word nie, oor verskeie redes. Hoe lyk dit met n foto, nes die vorige ene, gecrop waar mens jou nie kan id nie, maar met 1 groot verskil: Nikse gunsteling kledingstukkie nie? 
   
  Ek kan after all nie so selfsugtig wees om daai eye-candy alles vir myself te hou nie. Die res van die ouens sal my ewig kwalik neem. Aan die ander kant, as ek jou uit jou bra uit kan praat sal ons n paar harte (en ander organe) baie bly kan maak. Sien dit as ons "good deed for humanity." 😉
   
  Oor na jou pragtigge Riana.
   

 32. Riana-met-die-tiete

  Haha dink jy dat jy opgewasse is of weet jy dit vir 'n feit? soos ek al vir baie hoopvolles gesê het, ek stel belang in mans, nie seuns nie. maar om terug te kom by die foudie, ek het probeer e-mail, maar dit werk nie. So sorry ouens, lyk my julle luck is uit!

 33. Belhammel

  Ek se juis ek weet nie of ek dit kan back nie. Jy mag my dalk die les van my lewe leer, maar ek is altyd bereid om te leer 😉
   
  Om terug te kom na die foudie – moenie so gou opgee nie my meisie. Gee jou beste soos met alles in die lewe. Ek hou die nuwe posts met spanning en opgewondenheid dop.

 34. JagsJannie

  Geagte Rian,
   
  ek's nou nie 'n IT foendie nie maar tensy jy 'n Nokia 3310 kan ek jou probleem verstaan. Jy lyk na baie intelegente jong maar welbeelde dame en besit VIRSEKER 'n I-Phone of BB. Aldus, jpg foto en e-pos aan Griff by adres so goedgunstig verskaf deur ons hoog geagte Prof. Even ek hier in die woestyn het dit al reg gekry. Asse-fokken-blief! Toe!

 35. JagsJannie

  Moet fokken lees "welbedeelde". Die fokken Maandag blues alweer in "gum bootse"!

 36. Vok Julle

  Sjoe maar julle is n klomp dose.

  Los die man dat hy sing.

 37. Prof. Bokdrol

  Vok Jou ook – hy sing soos 'n doos, sela. En in die konteks van die gebruik van die vroulike geslagsdel as skelwoord is ons "doose" en nie "dose" nie – mind jou fokken grammar, asseblief.

 38. Prof. Bokdrol

  NS: En in die konteks van Dr. Onk se eerste sixpack het "geslagsdeel" 'n derde "e" in…

Gooi Comment