Dis naweek, kon ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

Kan jy die lente al ruik? Fokkenhel, dis net om die draai! Roomys, swem en turbo floats (brannas, coke en roomys) sal aan die orde van die dag wees. Net gou-gou 'n omsendbrief vir die oudstes en enigstes:

Ons is besig om te cast vir 'n secret next level TV ad en kort drie heavy talentvolle kinders. Actually kort ons net een. Ons het klaar die ander twee opgespoor. Die kids moet tussen die ouderdom van 4 en 7 wees (of klein vir hulle ouderdom) en een of ander musiekinstrument fokken goed kan looi. Klavier, dromme, kitaar ensovoorts. Jy kry die idee. Miskien het jy 'n klein nefie of weet van 'n tjommie se kinders of het self een. Een kind en een grootmens om die rol te vertolk. Jy kan bietjie extra zak maak daarmee. Kontak ons vir verdere info / instruksies. O ja, en ons soek nie existing kinder actors of agencies wat ons kontak nie.

Kief. Nouma laat ons fokken duik! Dit is after all naweek…

klaargeduik

Hierdie post is 544 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,146,038 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kon ons fokken duik!