Bizarre Bedonderde Donderdae – Julius Malema

In Bedonderde Donderdae deur griffin

Vandag se manlike karakter is baie blerrie ongeskik. Hy wil nie sy goose toelaat om te gaan pis nie en skiem sy kak stink nie. Dan word hulle interrupt met nuus…

Ons is volgende week weer terug met nog 'n episode wat fokkol sin maak.

Hoe maak ons hierdie kak?
Dis seker ook nou die tyd om vir julle te vertel hoe die video aanmekaar genaai word. Ons skraap 'n clip iewers van 'n geheime dumping ground af met 'n plastic grafie (daai waarmee jy by Margate in die sand mee speel). Daarna skryf ons vinnig so paar onsinnige dialooglyne daarvoor. Elke karakter in die video se lyne word (wanneer daar tyd is) so paar ure voor die ding live gaan gemail na verskillende mense toe wat vir ons voices record. Daardie mense het nie 'n fokken clue wat in die video aangaan of hoe dit lyk nie nie. Daarby het hulle ook nie 'n fokken idee wat die ander karakters se lyne is nie en daar is nooit 'n aanduiding van watter emosie gebruik moet word nie. Ons hou almal in die donker. Boonop is dit heavy short notice, so party van hulle gaan kruip in die toilets weg by die werk en record dit gou op 'n iphone of 'n ding. Worsmasjien vibes. Poes chuck in, maak wors. Eet.

Dis vir hulle net so fokken groot surprise soos vir julle as die video drop. En soms vir ons ook. Daarna word background effects opgespoor. Alles word  in 'n stainless steel pot gebliksem en gekook vir 40 minute op medium hitte. Die volgende stap is om dit op YouTbube uit te rol met 'n koekroller.

Daar het jy dit nou… Fokken bizarre.

Hierdie post is 81 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,224,521 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Julius Malema