Super Rugby Finals Series Knockout Round Eliminators

In Sport deur Kaptein Kortbroek7 Eiertjies

Krieket, British Open en dan nog binnekort Oomlimpiese spele – imagine hoe min jy by jou security guard job in Leyton Stone sou gewees het as dit tydens jou twee jaar rondtos in die Queen se backyard gebeur het?

Vir ons wat op die oomblik meer son in die winter sien as wat daar die hele somer op daai einland vol foreigners was – ek't die afgelope week Braaiboy raakgebraai en met twee huge rugby games more (vroeg-vroeg) kan 'n ding dalk mal geruk word. Fok, as die ou net soveel van rugby as van braai af geweet het.

Then again as jy al meer as een week my advice gebruik het, is jy beslis nie die ou wat in die kantoor rond loop en brag nie.

Jis maar dis tight vir die manne daar bo aan die log. As jy op die punt van die game pole position in jou SuperBru pool het – wel done bra. Needless to say kan die naweek jou dalk 'n paar punte kos. Dis mos Super Rugby Finals Series Knockout Round Eliminators en die Reds kry 'n fokken home game omdat hulle Australian is.

Dit bly net eenvoudig insane.

Maar voor ek weer in my moer in verkeerd predict… Is dit nie about time vir 'n Schalla of Duane tipe yster om paar manne pap te maak nie?

Congrats Stormers, dit confuse mens eintlik hoe dit gebeur het, maar julle het een shot getackle die seisoen. Tonne try-saving tackles, min nommers by die rucks en 'n tryline wat naderhand vir meeste spanne meer soos 'n baksteen muur begin lyk het. Goeie donner dit was met tye, in alle eerlikheid, meer boring as Bulls rugby.

Op daai punt…

Crusaders v Bulls
Opsomming: Win-win situation in Pretoria. Niemand verwag van die Bulls om met daai perde in hul backyard klaar te speel nie. Die feit dat hulle sonder Victor, Bakkies, Rooies en boesman die brak 'n plek in die quarters kon kry is mos klaar mooi.
Stamp hulle per ongeluk die All Blacks, is dit nie net die game wat hulle in die semi-final gaan bring nie, maar dalk ook so bietjie much needed Bok confidence vir die Tri-Nations aka Rugby Championships.
Voorspelling: Niks pis die Bulls meer af as om hulle forwards kak te byt nie. Nie jou beste Steve joke nie, nie jou Stormers trui nie, ook nie jou beste joke oor daai loser pienk truie waarmee hulle jol nie – byt die Bulls forwards bietjie kak in Matfield Square en check wat gebeur. Richie McCaw mag maar vir so ruk ophou wen, maar dalk nie die week nie. Crusaders met 6. Kaapstad se retard Crusaders fans sal mos dan 'n horing kry?

Reds v Sharks
Opsomming: Al die ysters om die log leaders te wees, maar about so voorspelbaar soos jou vrou se mood. Pitch die Sharks drie games in 'n ry is die Reds dalk net een van hulle victims op hulle pad na 'n virgin trophy. Beast is terug in die span nadat hy laasweek so bietjie gietergat gehad het en die Reds is sonder Mr Cooper. Jammer Fransie mag nie jol nie, maar as ons eerlik is met mekaar is dit seker die eerste keer in vyf jaar wat die haaie decent senters het (sonder hom).
Voorspelling: Sharks, Stormers semifinal volgende week. Hoekom nie? Willem Alberts op slot kan dalk iets wees om oor te dink vir die Bokke ook. Niemand like dit om hom te tackle nie (nie eens die Stormers wat addictive tacklers is nie) en daar is moer baie meer flanke as super slotte in die land.
 

Hierdie post is 74 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,908 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kaptein KortbroekSuper Rugby Finals Series Knockout Round Eliminators

Comments

 1. BloedOester

  Mr. ( aka "Kaptein" ) Kortbroek se uitbraakings maak my effe naar. Kak uit die boonste rakke. Nie almal smaak "rakbie" nie. Vir diegene wat wel "rakbie" smaak, piele vir julle. Die insetsel is sekerlik geweldig interesant. Fok voort. Amen en haleluja vir alle "manne druk!" persoonlikhede. Groetnis.

 2. BloedOester

  En as jy wel "rakbie" smaak dan kan ek sekerlik nie oordeel nie. Ek smaak Chopin en Strauss en ander geweldige oordadige karakters wat meeste normale mense sal maak gryp na die naaste Kurt Darren "treffer", net om al daai foreign type kultuur af te was en weereens terug te keer na die "Afrikaner manier" van dinge doen. Sorry ouens. Duidelik is ek faktap en heeltemal te lank al landuit. Weereens sorry. O ja… en fok rugby.

 3. Prof. Bokdrol

  Hey BloedOester, moenie so one-dimensional wees nie, bra – my CD kas is ook 99% gestack met pre-1895 stuff (die ander 1% is goed soos Moby en ander trancey goed wat agter in die kas afgepoes het en tussen die skirting boards ingegly het so 10 jaar gelede gedurende al die house parties van darrie jarre, en wat ek noddefok ooit daar gaan uitkry sonder om die huis af te breek nie) –  en in elk geval is Chopin en Strauss maar fokken boring – hoeveel van hierdie ken jy..huh? (http://tinyurl.com/2dk873) Daar's min dinge lekkerder as om "paar chromosome kort van articulate speech" goed soos rakbie te check. OK baie rakbie supporters is wel 'n chromosoom of twee kort van articulate speech maar hey, wie is ons om te oordeel? As hierdie poes 'n hoogsgeleerde titel kan hê (http://tinyurl.com/cjt9twv) kan my fokken hond ook een hê. Ek oorweeg dit fokken sterk om my eie titel terug te pos na sy oorsprong – fok, ek hoop die Beacon fabriek in Durbs wat Lucky Packets in die 1980's gemaak het bestaan nog? Ennieway – ek wil net vir ou Korties baie geluk sê (mag ek jou maar "Korties" noem? Ek wou eers sê "Kaptein" maar die Pavlov effek van die images van Kurt "Poeding-Face" Darren tesame met daai "gefokte pawn-shop synthesizer" sounds van daaaai fokken song het my braakrefleks net te veel geprikkel.) Volpunte vir die voorspelling van vandag se 2 games – veral vir jou Sharks/Reds voorspelling, as 'n lojale supporter dink ek my boner gaan eers bedaar so oor drie dae van nou af. O ja, en BloedOester…fok jou.

 4. BloedOester

  lol. Ja wel… ek het vir daai een gevra. My verdiende loon dat ek so verbaal oor die kneukels geraps is.  Geen probleem Prof.  Elkeen het die reg om een of telke sportsoorte te smaak, of nie te smaak nie.  In my geval is rugby nie op die top van my lys nie.  Ek sal moet leer om my bek ( of dan tik vingertjies ) van K. Koertbroek af te hou.  Groot askies.  My naarheid se oorsprong was waarskynlik uit 'n bottel, en nie jou skrewe nie.  Ek het grootgeword tussen bloubul ondersteuners en is permanent geskend deur al die usual stigma wat aan hulle toegeskryf word.  As gevolg van jare se lyding en smart het ek 'n knou in die sport gekry.  Dis my kak.  Nie joune nie.  Sorry.
  Om terug te keer na die lys van komponiste waarna Prof verwys… ek ken net so 6 of sewe name uit die lot uit  ( Straus en Chopin uitgesluit ) maar dis meer as genoeg om my kranksinnige neigings in toom te hou.

 5. Prof. Bokdrol

  NS: Ek is die blyste van alles dat daar geen Arse-stralian span in die semi's is nie – hierdie conference system is 'n hondpoeskak idee, waar het jy al gesien 'n span word 'n plek gewaarborg na die pool stages net om seker te wees elkeen van die 3 lande het ten minste 1 span in die top 4? (ek praat nou van die Brumbies wat vir 'n lang ruk met minder punte as ander spanne hoër op die log was a.g.v. daai masepoes conference reël.) Ja OK, ek verstaan dit gaan oor geld en media en geld en kykergetalle en sponsorships en geld, maar dis teenstrydig met die gees (fok – sorrie ek moes daai woord gebruik…) van genuine kompetisie – amper iets soos om daai nerd met die dik bril wat die 100m hardloop in 2 minute 'n drie te laat druk by die rakbie-oefening sodat hy ook darem kan voel hy mag saamspeel. Fok dit, en fok die defending champion Reds (go Shaaarkksss!) en fok die conference system – so what as daar uiteindelik net 3 poesdronk Arse-stralians vol moonshine in gaatjies vests met daai kurkprop-hoede iewers in die Outback sit en kangaroostront rook terwyl hulle om 'n krapperige AM draadloos huddle om na hulle loser spanne se games te luister? As dit hulle huilerig en eensaam laat voel dan kan hulle altyd die Ballz Radio Support Group bel om saam te huil…

 6. Prof. Bokdrol

  BloedOester, wat kan en sê – baie magnanimous van jou bra, die wind is skoon uit my seile (en die eerste een wat iets sê van "span die seile" kan maar solank sy oë toeknyp ter afwagting van 'n epic fokken PK…) Daar's 'n paar dinge in hierdie lewe wat my (en veral my geleerde kollega Dr. Onk) altyd 'n traan of tien laat pik: die eerste paar minute van "Immortal Beloved" op full blast in surround sound, daai stukkie in "Amadeus" waar hulle die Maestro op die maat van sy eie "Lacrimosa" in 'n gat gooi, daai 1999 CWC semi-final waar Lance Klusener vir Alan Donald laat uithardloop het, SARS se mees onlangse snotty brief, jou Outlook kalender wat jou herinner om die wekker te stel vir Maandag 04:00…jy moet bietjie weer in Zef-Afreaka kom kuier, bra – as jy al vergeet het, daar gebeur meer shit hier tussen mens se garage en die eerste robot op pad graft toe Maandagoggend as wat jy beleef in 'n maand daar waar de fok jy ookal is. Maar fok dit alles vir nou – hou duim vas vir die S15 finals, OK? Asse-fokken-blief…

 7. Jags Jannie

  Prof, daai skaapstekers her nie ‘n plaaslile kompetisie nie. Aldus fokkol om na te luister op draadloos nie. Ook is hulle by verre te ongeletterd om klasieke musiek te waardeer. Fokken kultuurlose skaapstekers!

Gooi Comment