Oppikoppi Sweet Thing finalists vir Watkykjy kompetisie

In Kompetisie, Oppikoppi deur griffin22 Eiertjies

Right maats,

Oppikoppi het na ons toe terug gekom met hulle finaliste vir die kompetisie waarin jy vier tickets kan score na die festival toe. Hier is hoe dit gaan werk:

Die finalist se video hieronder met die meeste “likes” (nie views nie) op YouTube teen Vrydag 27 Julie 15:00, is die wenner. Oppikoppi was ook gaaf gewees (daai mense is fokken gaaf) en het vyf finaliste gekies in plaas van drie. Hulle het ook reeds besluit dat hulle troospryse gaan gee vir twee van die ouens wat dit nie tot die finals gemaak het nie. Ons sal daai twee wenners more aankondig, want julle gaan sukkel om die twee issues te separate. Die helfte van julle kan nie eers vokin oordentlik spel nie…

Die troosprys is twee tickets na Oppikoppi se main fesitval in Northam en vier tickets na hulle mini Oppikoppi festival, One Night In Cape Town, wat by die Grand West gaan plaasvind op 9 Augustus met Bullet For My Valentine, Seether (nooit my ou, het jy nie geweet Seether kom Koppi toe nie?), Eagles of Death Metal, Enter Shikari, Kongos (fokken nog een?) en nog ‘n klomp fokken ander acts. Groot gees. As jy in die Kaap is wil jy dalk inpull by hierdie jol: https://www.facebook.com/OneNightInCapeTown

one night in cape town


Die Finalists

OK, dis tyd vir die finaliste om hulle standaardgraad wiskunde in te span. Carry the four. Dis vanselfsprekend dat sommige videos klaar “likes” op YouTube het, so ons gaan nou alles gelykmaak. Elke video se current ‘likes’ word dus nou afgetrek sodat almal op nul begin en dit word in brackets aangedui. Kry julle tjommies om vir julle te vote of gaan klop deur-tot-deur.

Taking Oppikoppi (11)

Shadow puppets (10)

David Attenborough se wildlife (0)

Shadow Club (19)

Kiss you on the cheek (1)

Hierdie post is 102 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,258,941 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinOppikoppi Sweet Thing finalists vir Watkykjy kompetisie

Comments

 1. Author
  griffin

  Ja ons het. Soos ons gemention het – Oppikoppi het die finalists gekies. Ons werk nie met “read receipt” nie, want dan sal ons heeldag sit en e-mails stuur.

 2. Author
  griffin

  Gaan lees die post oor die kompetisie:

  ” 1. Ons sal soos die entries inkom van dit elke nou en dan op Watkykjy post.”

  Ek sit nou sommer nog ‘n reel by vir ewig op Watkykjy vir enige kompetisie in die toekoms: Ons doen nie korrespondensie met huilerige mense nie.

 3. Dirk Diggler Diktros

  Ek skoem die dude met die kettingsaag dansie moet n handvol tickets kry.  Net oorlat hy fokken houding het pappa!!  DDD

 4. Prof. Bokdrol

  Wel dis fokken teleurstellend, om die minste te sê – ek en my Boereorkes tjoms het kakbaie moeite gedoen met ons entry wat ek ingestuur het, en ek dring aan om te weet hoekom de fok is dit nie geplaas nie. Huh? Huhh? Huhhh? 

 5. 4ss4ssN

  As ons nou die reëls gaan begin rondgooi:
  "3. Maak 'n video / music video van enige van die bands se tunes (jy kan saamsing en act of whatever). Alternatiewelik kan jy vir ons in 'n video van jou eie 'n tune opmaak en oorreed dat jy die tickets moet wen. Die twee groot woorde hier is musiek en video, hoor. "

  Twee van die finaliste het nie eers musiek in hulle video nie! Ons is nie sore losers nie – ons wil net regverdigheid verseker en graag weet hoekom Oppie nie dink ons video is wen-materiaal nie. 
  Ons het moer baie moeite in ons video gesit en om dit nie eers geacknowledge te kry nie is kak. 
  http://www.youtube.com/watch?v=NT46BS6EOh4

 6. Bokbal

  4ss4ssN,
  ek het besluit om jou die voordeel van die twyfel te gee en al 11.1mb van jou video afgelaai. Ek het verder, 2:46min (nogal 2 keer) spandeer om na dit te kyk.
  .
  My persoonlike mening is as volg:
  1) Die artwork is boring vir iemand ouer as 6 .
  2) Die woorde is boring vir iemand ouer as 7.
  4) Die musiek is boring vir iemand met 'n IK van 8 of meer.
  .
  Laat ek vir jou 'n klein geheimpie vertel, meneer 4sis4sisieN. Die volgende woorde bestaan glad nie in die vermaaklikheids-wêreld nie, namens, "ons wil net regverdigheid verseker en graag weet hoekom Oppie nie dink ons video is wen-materiaal nie" en natuurlik my favorite "nie eers geacknowledge te kry." 
  .
  Ek hoop van harte is jy is nou meer gelukkig met die "geacknowledge" wat ek, en die ander 9,123,321 WKJ lesers, jou kerm-materiaal hier gee.
  .
  Skoert nou.

 7. David

  Ek het nie 'n video gemaak nie, ek het hom ook nie ingestuur nie, vir obvious redes want ek het nie een gemaak nie duh, fokken let op.
  Hoekom het ek fokol gewen nie? Daar fokol regverdigheid hier nie, fokkit. Ek sal nou ook maar ophou om goed nie te maak nie en ook nie in te stuur nie, onregverdige etters.
  NS. Ek kan nie Oppikoppi toe gaan nie, eks ongelukkig besig daai naweek

 8. 4ss4ssN

  @Bokbal

  Na watse fokken video kyk jy? Ek het saam Rayvan aan die video gewerk:
  http://www.youtube.com/watch?v=NT46BS6EOh4
   
  Not de donner is hy 11.1mb groot en 2:46 minute lank.
   
  Ten opsigte van jou opmerkings oor die vermaaklikheids-wêreld; ja – dis 'n tough plek om te wees. Dis hoekom ek nie daar betrokke wil wees nie. My concerns was nog altyd met die kompetisie – om te verseker dat dit regverdig is en dat ons entry wel in ag geneem is.
  Griffin het gepost dat hy travel tydens die sluitingsdatum van die kompetisie. Dit lyk net moerse fishy van ons kant af.

  Wel whatever. Ons het met Oppi gepraat en hulle het hul redes gegee oor hoekom ons video nie gekies is nie… Dis fair en ons is nie sore losers nie (al lyk dit so).

  Sterkte vir die finaliste en geniet Oppi!

 9. Steve-O

  die obvious rede hoekom jou video nie gekies is nie, is omdat die ander fokken beter is as joune. Enige iemand kan 'n song ini background speel en dan een of ander hartseer dwelmstorie weerspieel. gan doen iets soos wat daai drie cherries gedoen het… daai is fokken moeite pappa, en taking oppikoppie. Dis nie net 'n video met musiek nie… hul het fokken moeite gedoen om dit profesioneel te laat lyk. Hul wil oppi toe vir musiek… jy wil seker gan om te syp en zaber?

 10. Author
  griffin

  Hou nou asseblief op om so te fokken kerm. Daar is na al die videos gekyk. Die HELE fokken Oppikoppi kantoor het na elke liewe fokken video gekyk wat ingestuur is. Dit maak nie ‘n fok saak of ek ge-travel het nie. Daar is goed soos iPhones en laptops en interwebs, maak uit? Hulle het Maandagoggend hulle 5 finaliste bekend gemaak. Dis 5 in plaas 3. Ook het hulle besluit om ekstra “troospryse” te gee vir hulle favourites wat buite die piblic voting val, in die shape van 2 extra tickets vir Northam en 4 tickets vir die show in die Kaap.

 11. Evert

  As ek hard genoeg moan gaan ek 'n kaartjie kry na die Kaapse show?

 12. Dirk Diggler Diktros

  Ek dink daar moet n algemene kompetisie wees oor wie die meeste kan huil.  En waarom?  Sommer omdat die lug blou is – Kyk dan die kampioengetalle (selfregverdeginde) wenners inskrywings wat inrol, en dan daarna as be (ver?)-oordeling plaasgevind het…..Gemoedsbekakking se moer!!  ;yk my vandag se Oppi-fans is almal gay.   DDD

 13. Prof. Bokdrol

  Ja ja sure, maar ek is nog steeds de poes in dat ons nêrens gekom het nie – my en my band se dubstep/boeremusiek fusion inskrywing was next fokken level groundbreaking stuff…

 14. wtf

  Here. hu de fok is dit dat die video wat ek die meeste gelaaik het en wat nou maandag nog die meeste views gehad nie eers deel van die 5 finaliste of die troosprys nie? daar is net 2 videos wat naby dit kon kom. hierdie hele kompetisie ruik na m poespas. iemand gee iemand ini hol vir die pryse. sies man

 15. goeie moer

  Ja stem saam Wtf iemand stoot iemand,van die vids is fken dom amper fokkel views en dan is hulle finalists,dis n klig die,ons moet die naam na oppi koffi toe verander mense soos julle is nes die fokken parlement fokken corrupt…Mag die kakste een wen,gaan moeilik wees want almal is kak….

 16. Prof. Bokdrol

  Jissis – al wat hier gestoot word is julle 2 se piele in die H.A.T. se poefgaatjie in – fok…

 17. J&B

  Jirre Jissis Got! maar julle moan poes baie!! Nee man!!!

Gooi Comment