Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin11 Eiertjies

Jammer vir die onderbreking. Ons sal wel duik. Jy moet net eers deur hierdie kak lees:

Ons het ongelukkig nog iemand opgespoor wat die bodem van die barrel geskraap het.

"Ek sal jou nooit nie los. My tokke-los-los. As jy vir my so kyk, trek ek my sokkies uit". Nouja, mens kan nou nie veel hieroor sê nie. Behalwe dalk dat die goose wat hier sing nie 'n fokken idee het wat 'n tokkelos nie. Dis waarvoor Wikipedia daar is: "'n Tokkelos word gesien as 'n harige, kwaadwillige, klein kabouteragtige, magiese skepsel wat met Sangomas, of "toordokters" geassosieer word". Hou in gedagte dat hierdie vanaf die AFrikaanse Wikipedia page kom, so whoever daai page ge-update het weet amper net so min van die klein kak af soos die chick in die video. Kom ons kyk wat tune die rooinekke: "Tokoloshes are called upon by malevolent people to cause trouble for others. At its least harmful a tokoloshe can be used to scare children, but its power extends to causing illness and even death upon the victim. The way to get rid of him is to call in the n’anga (witch doctor), who has the power to banish him from the area."

Nouma gaaf, laat die hofmakery voortgaan. Hoop die tokkelos vat die goose at least Milky Lane toe. Dis die minste wat hy kan doen voor hy haar dood veroorsaak wat moontlik direk verband hou met die horrible paarrym en musiek wat klink of dit uit S'karumba se choros ge-zoi is. Of die feit dat Afrikaanse choreogrpahy in music video's nie veel verder strek as die Blou Bulle se cheerleaders nie:

duik

Hey, waantoe hardloop jy? Kom terug – ons is nog nie klaar met jou nie, my fok! Ons gaan van nou af elke Vrydag  'n CD weggee vir 'n gelukkige avengersWatkykertjie. Al wat jy hoef te doen is om vir ons 'n wenner "duik" prentjie te stuur. Dis fokken eenvoudig. Kyk na na ons duik pics en wat dit tune. Maak een en stuur dit in na griffin at watkykjy dot see-oh dot zet ei. Ons sal elke Vrydag die wenner announce en sy kom-pakskyfie vir hom pos. Ons mag dalk elke nou en dan 'n DVD ook swing. Volgende week se wenner sal die Avengers movie se soundtrack wen. Check die tracklisting. Miskien is dit iets wat jy by jou collection wil voeg. Ok, nou kan jy maar fokof!

avengerssoundtrack__120328211525

Hierdie post is 583 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,366,186 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!

Comments

 1. Bokbal

  Tokkelos is/was mos die grootmense se veilige woord vir 'n piel.
  Gee die kak dan maar krediet. Min hoor mens dat 'n vrou/meisie/aster/goose/slet/hoer 'n piel so baie aandag gee.
  ( In vergeleke met nou die dag se skool cherries clip, help Mute net mooi fokkôl in dié geval)  voor jy nou weer jou fokken rok bekak. Waar sit mens die fokken punt prof? Binne of fokken buite. ☺

 2. Evert

  Ek wil graag weet wie is die poese wat die kak koop?!
  Want as daar nie 'n mark is nie, sal die kak nie bestaan nie?
   

 3. Jagter

  HeHe.  Die tokkelos song lyk nog steeds na hoë kuns in vergelyking met Tiketero.   Ek is eintlik verbaas daai Tiketero song het nog nie wêreld wyd viral gegaan nie.
   

 4. JJ Prinsloo

  Ek het al vi jou n duik pic gestuur wat jy nog nie gebruik het nie… Tel dit nog?

 5. Hoofmoer

  Ag nee, julle kan nou maar stop met die kak SA musiek videos, fok weet, dis hom ek Laandan Town to getrek het, om van sulke kak af weg te kom.
   

 6. #1 Pisscat

  O fok nee kyk !!!!!!!!  As dit nie vir die oulike bouncing tieties was nie, sou ek daai tokelostos video al gestop het op 9 sekondes !!!!!!!!!!!!!

 7. Bokbal

  Kaal têtte no 1: "Lesgat,  as jy weer aan my têt vat dan poes ek vir jou."

 8. Prof. Bokdrol

  Bokbal, vierkantig in jou poefgaatjie is dalk 'n goeie plek?

 9. Steve-O

  fok daars tiete en jul gan aan oor ou kak soos tiketero. ai… o en fok die stormers…

 10. Prof. Bokdrol

  As die son sak in die Weste, en jy bespeur Carte Blanche in jou geweste…dan weet jy dis netnou Maandag – kom ons fokken huil:
  http://www.youtube.com/watch?v=JoR4jeB6OI0
  (Terloops, al julle Ballz Radio luisteraars kan gerus die hele stuk luster, daar is meer musikale kundigheid in 10 sekondes van hierdie stuff as 'n hele uur van daai ander kak wat Derm Snott julle voer. Moet nou net nie al 3 gelyktydig wegkliek van Ballz af nie, maak beurte anders sit Derm Snott soos 'n doos met homself en praat…)

 11. Prof. Bokdrol

  Een van óf Dr. Onk óf Zefmeester gaan hard gepoes word omdat hulle rondfok met my spelling…

Gooi Comment