Dis die Sharks. Dis ook tos, dis wat dit is.

In Fokken Zef Videos deur griffin

Check, dis een ding om 'n tos liedjie te maak en boonop vir dit 'n "musiek video" te skiet, maar my snikkende fok, kry at least jou chroma keying reg as jy green screen vibes gaan gooi. Mens shoot blondes in elk geval voor blue screens, nie groen nie, meneer Oscar wenner. Die chicks lyk of hulle 'n hele somer lank in te veel HTH spandeer het. Jy maak uit? Soos op laerskool as blonde dogtertjies by die skool aankom met groen hare omdat die somer heeltemal te fokken lekker was in die bure se swembad. Wie se huis hulle ouers opgepas het. Vir drank. Cheap drank.

Hierdie post is 131 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,872 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis die Sharks. Dis ook tos, dis wat dit is.