Die ouens met die dom idee is veilig terug

In Fokken Main Videos deur griffin5 Eiertjies

Brett Wild en Anton Crone het hier by die middel van Mei rond hulle onnosele trip afgeskop in 'n Smart kar om tot diep in Afrika in te fok sonder enige support of solid beplanning. Van wat ons kan aflei het die karretjie heelwat afgekak en hulle moes maar self regmaak hier en daar met behulp van ouens langs die pad. Ten spyte van die tos idee lyk dit of die ouens 'n lekker tyd gehad het en interesing mense ontmoet het op hulle journey. Hier is so klein snippet en hulle sal dit heel moontlik in 'n vollengte documentary omskep een of ander tyd:

Hierdie post is 83 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,269 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie ouens met die dom idee is veilig terug

Comments

 1. David

  Jirre mense geluk, genuine gedink julle gaan iewers as leeukak opeindig

 2. Prof. Bokdrol

  Inderdaad – in die valley waar ek bly ry ek nie eers om die blok sonder my rollie nie, wat nog van om deur Afreaka te fok in 'n pram met 'n grassnyerenjin: geluk, mense, en dit alles vir 'n goeie cause. Terloops, David – sit 'n fokken punt aan die einde van jou sinne, bra, asseblief – dis net goeie maniere, soos om handjies te was na skommies.

 3. J-M

  Goeie fok Bokdrol maar jy is 'n pedantiese poes, al het jy verlede jaar belowe dat jy met die kak gaan stop………………………….

 4. louwhan

  Baie geluk maters. Dink julle het ´n poes goeie plan gehad om ´n normale afrikak trippie te laat viral. Hoop julle maak bucks on top of a piele experience. Mooi so! PBD, uitroep tekens waar hulle hoort is soos om seep saam met daai hande was te sit.

 5. Prof. Bokdrol

  J-M ek het al probeer ophou drink en minder vreet ook sedert verlede jaar, maar ek kry dit ook nie 'n fok reg nie…toemaar, David sal dit nie persoonlik vat nie, ons is blykbaar familie via die Delmas-connection.

Gooi Comment