Die ouens met die dom idee is veilig terug

In Fokken Main Videos deur griffin

Brett Wild en Anton Crone het hier by die middel van Mei rond hulle onnosele trip afgeskop in 'n Smart kar om tot diep in Afrika in te fok sonder enige support of solid beplanning. Van wat ons kan aflei het die karretjie heelwat afgekak en hulle moes maar self regmaak hier en daar met behulp van ouens langs die pad. Ten spyte van die tos idee lyk dit of die ouens 'n lekker tyd gehad het en interesing mense ontmoet het op hulle journey. Hier is so klein snippet en hulle sal dit heel moontlik in 'n vollengte documentary omskep een of ander tyd:

Hierdie post is 106 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,735,050 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDie ouens met die dom idee is veilig terug