Bizarre Bedonderde Donderdae – Maanlanding

In Bedonderde Donderdae deur griffin

Ons celebrate hierdie week die moon landing wat 43 jaar terug plaasgevind het. Fokkit, is dit al so lank terug?

Vele nasies en groepe het voor 1969 gepoog om op die maan te land – die Russe, die Amerikaners, 'n klein groepie sataniste van Ysland, die Vryemesselaars, die Rhema kerk asook 'n trop bobbejane van die Andesgebergtes wat Grashoppers en onderbroeke gedra het en 300 verskillende handgebare kon verstaan. Suid-Afrika het egter die stof in almal se oë geskop en Op 20 Julie 1969 met die Aaptwak II op die maan neergestryk as die eerste bemande mission na die maan. Die bemanning van twee, Hannes Kortenpiel en Basie Langenhoven was die gelukkige bliksems wat die onmoontlike kon regrky. Basie moes agterbly in die tuig terwyl Hannes na hartelus kon rondhop. Hy was fokken excited en ons het footage daarvan opgespoor.

Hierdie post is 140 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,690 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Maanlanding