Bizarre Bedonderde Donderdae – Knersus

In Bedonderde Donderdae deur griffin7 Eiertjies

Hier is vir julle nog 'n blast from the past. Waar is Asblikfontein? Lui dit 'n kokkie? Onthou jy vir Knersus en Wonderwoef? Knersus was maar nog altyd 'n doos gewees, veral met Oscar, maar  vandag hap hy vir Wonderwoef kak oor dubstep. Blerrie hipster.

Ons gaan solank rondkrap vir volgende week se video… Enjoy.

Die tweede video is deur Oliver Hermanus (ja, daai Oscar nominee) gemaak en gaan oor vet mense en Days Of Our lives. Waddefok? Ons weet ook nie…

Hierdie post is 118 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,362,132 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Knersus

Comments

 1. #1 Pisscat

  Uhm……… fok………….. ja……. nee…..   OK dan !
   

 2. Knersus

  Daai fokken wonderwoef met sy fokken dubstep… Plaas fokkof hy Avastar toe, maar nee… Hy moet met sy fokken doef-doef hier kom raas!

  Hehehe… Fokken snaaks Griff! :-). Bring nog!

 3. Willem Wikkelspies

  Ek het sopas so bietjie, bietjie in my mond gekots vir daai antie…

 4. Steve-O

  al wat ek kan se is…. WHAAAT THE FUUCK?

 5. Prof. Bokdrol

  Jirre – candy flip…10 jaar laas daai term gehoor. Persoonlik het ek altyd meer gehou van 'n ligte gesprek met Dr. Hofmann en intense debat met Dr. Onk deur die loop van die nag tot die son opkom (of tot Dr. Hofmann fokken huistoe gaan, wat gewoonlik eers 12 uur later is…om welke rede ek Dr. Onk se geselskap verkies, dis gewoonlik tjop-tjop slapenstyd vir hom.) En ek glo daai dikgat chick glad nie: "I like massages and dildos and…" – kaaaak man, jy laaik McDonalds en Kenfucky Tried en Steers!

 6. Gomgat VonSiffenberg

  BELIKSEM! Ek die anner naaiers hier in die kantoor praat nou net verskriklik kak oor knersus en oscar (daai bunny ding wat die beer sy hol mee afvee in die woud) en gewonder of julle manne die kak kan onthou!!! Fok, daar kak n haan toe!!  Toe praat ons sommer ook kak oor Gorman van Interster…  die dose wat net hulle kenne kan beweeg!! Ons skeur ons holle vir daai ou 70's kinners programme!! Kak is, ek onthou dit soos gister, ek voel sommer fokken oud… fok julle ook…

Gooi Comment