Sondag. Skêre met skietgoed.

In Skêre met skietgoed deur griffin5 Eiertjies

'n Effens van 'n oogtoffie na so stukkie droogte op Sondae…

punk sker

sker met fishnet parra

Hierdie post is 122 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,363,887 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinSondag. Skêre met skietgoed.

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Droogte? DROOGTE??? Die Sahara lyk soos die fokken Amazon rainforest vergeleke met die ontberinge wat ons moes verduur die afgelope week of twee sonder 'n ou prenkie of twee van estietiese waarde om die heilige dag mee af te sluit, om ons darem so 'n krieseltjie moed te gee vir die onheilige fokop wat ons vir die volgende 5 dae voorlê – fap fap fap fap fap…

 2. Dirk Diggler Diktros

  Lekker loer daai ghwappie vir my…..DDD

 3. WilleWortel

  Sker 1 gee my nagmerries!!! As sy in my kamer of droom in stap bekak ek my net daar!! Maar mind you ek dink sy kan die wille fokken rook uit jou uitspyker – jy sal soos 'n rosyntjie lyk as sy met jou klaar is!!!

 4. Karkas

  Ek wag nou vir daai warm doppie om op te spring en haar op die vy te brand….

Gooi Comment