Bizarre Bedonderde Donderdae – Geld

In Bedonderde Donderdae deur griffin3 Eiertjies

Ons skeep julle hierdie week effens af vanweë griep en pestilensies wat uitgebreek het, te veel admin, te min tyd en 'n hele rits ander verskonings waaroor ons nie mag uitpraat nie. Julle sou in elk geval fokol kon gehoor het bet ons toe deuse hierdie beek. Hierdie is die laaste clip wat van 'n 1987 VHS tape afgetrek is wat in 'n laai ontdek is.

Volgende week is ons hopelik weer op ons pos met vars, next level dubs. Ons is nog nie seker wat volgende week se theme is nie, maar miskien moet daar dalk bietjie aan Trompie begin werk word? Die outjie kruip hier iewers weg saam met 'n klomp ander karakters van die 80s…

trompie

Oudergewoonte maak die bizarre clip fokol sense:

Hierdie post is 165 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,617 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBizarre Bedonderde Donderdae – Geld

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Kaaak, man – ons word gereeld afgeskeep, soos die goedkoop cyber-hoere wat ons is. Alhoewel, daai blougeverfde funbags by Avastar op 'n onlangse post is van uitmuntende estietiese waarde, so ons vergewe Zefmeester (vir nou…) Ja, die video is heel moontlik gemaak deur Dr. Hofmann, sy werk is nogal obskuur oor die algemeen en my vriendskap met hom het so 10 jaar gelede skipbreuk gely, snik snik… Ennieway, Trompie was duidelik 'n bedorwe klein rykgat laatie in 'n privaatskool – in darrie jarre in Goewerment-skole sou jou gat lekker gebrand het as jy nie die hare-reëls nagekom het nie. Jirre – ons het sulke skewe, blurry pers sketse gekry (duidelik sorgvuldig met die hand geteken deur die skoolhoof se squeeze, die kunsonderwyseres, wat hy volgens berigte gereeld sommer so tussen die kinners se huiswerk vol vleispyp gestop het op die verftafel) met afmetings van X cm bo die ore en Y cm bo die wenkbroue. Dan was die kak nog afgerol op 'n wonky Roneo-masjien ook – ek wonder nog altyd of die Roneo afdrukke so wonky was omdat die masjien se ratte bietjie gefok was, of omdat kunsjuffrou die goed probeer afrol het terwyl Meneer Skoolhoof haar doggy-style zaber in die afrolkamer? "Vinniger, Juffrou Smit, vinniger! Die kinders is reeds besig om aan te tree in die vierkant, ons moet die klein takhaar fokkers onder beheer kry om die kommerwekkende morele verval van ons nasie te keer – ahh…aahhHH….AAHHH!!!"

 2. Dirk Diggler Diktros

  Verseker.  Ons kerk se mense…  DDD

Gooi Comment