Avastar – Watkykjy slat uit die opening van die zefste club in Afrika

In Snotstories deur griffin15 Eiertjies

Hierdie is for reals, peeps! Iemand het actually die zefste club in Suid-Afrika in een van die larneyste dele van Joburg gaan oopmaak. Nie sommer enige club nie – ‘n dertig miljoen Rand club wat van sy gesig af pomp.

Ladies and gentlemans, I presents for you Avastar – ‘n 2500 vierkante meter club wat op een idee gebasseer is: die movie Avatar wat in 2009 uitgekom het. Jy weet, daai fliek waantoe jy jou ouma gevat het en sy jou na die tyd getune het: “Die Smurfies het mooi groot geword!”

Die club het 8 bars, ‘n semi-VIP section, ‘n VIP section, ‘n cigar lounge en ‘n  VVIP section (met double glazed bullet-proof glas), jy weet, vir as Cosatu dalk wil kom meetings hou. A VIP within a VIP – Inception vibes. Die plek vat amper die helfte van Rivonia se real estate op. Daar is fokken ligte. Orals. Teen die dak, die mure, in die bars se counters ingebou. Even in die glas waaruit jy jou dubbel brannas drink. In fact, jou glas het ‘n switch aan die onderkant sodat die liggies teen drie verskillende speed settings kan uitfok op die beat en jou ‘n epilêktriese aanval kan gee. O ja, en alles is ingevoer. Van die matte en bar counters se lava tiles, tot die kakhuise self. Shwuaaaaf, my bra!

Hulle het ook gereeld kaalgat Smurfies wat daar dans blou geverfde topless chicks (die tiete is wel fraai) wat dans langs vulkane wat ontplof (sexual unuendo, my china) op dansvloere wat verlig word soos jy oor die teels wals met jou klompe of windsurf met ‘n vars stukkie in ‘n kort rokkie nadat jy vir haar die obligatory Avastar cocktail aangeskaf het om haar haar hartjie bly te maak.

Soos met enige club het Avastar sy gewone reels maar daar is so paar special reels ook:

If you approach a woman you have to buy her an Avastar drink.
If you approach a table of women you have to buy them each the Avastar drink.
Avastar believes in women’s security and so all women must be treated with respect.

Chicks moet bo 21 wees om te mag enter en ouens moet at least 23 wees. Dis seker maar om die studente uit te hou of iets, maar ons skiem dit het dalk te doen met chicks wat ouens wil optel wat at least ‘n werk het. Zef, dog stylvol. Die Smurfies se nemesis, Gargamel club se eienaar, Mike Basson, het ons vir ‘n toer deur die plek gevat. Check, die ou is buddies met David Hasselhof en hy help hulle blykbaar met PR en om celebrities in te kry vir special aande, so moenie verbaas wees as jy dalk in Gary Coleman, Jan-Michael Vincent of die actors wat die suits in Dinosaurs gedra het vasloop nie. Dik connections. Ons het dik ge-kettie geraak die aand en met almal gaan chat en eventually ons naam poes gaan maak op al agt die dansvloere. Hier is wat ons van die aand kan onthou. Ongelukkig moes ons die ding op Vimeo klap vanwee die blou geverfde tiete. YouTube druk ons ‘n pit.

Lekker, huh? Dis fokken defnitief iets om op jou bucket list te add. Ek meen, was jy al ooit in ‘n joint gewees wat ‘n kruising is tussen Las Vegas en Vereenigning? Ek het nie so ge-fokken dink nie! Maak ‘n plan om at least een aand daar te gaan kuier. Dis defnitief die fokken moeite werd. Kry jou laaste zef boyscout stempeltjie vir jou collection. Vat een vir die team. Hier is die website as jy meer info soek: http://www.avastar.co.za.

Hierdie is net te awesome om dit nie met jou tjommies te deel nie, so check die icons onder hierdie post en looi daai Facebook en Twitter shares. Dis nie aldag wat Watkykjy goud ontdek nie…

Maar hey, moenie ons woord sommer net so vat nie. Kry bietjie die eienaar se objektiewe mening ook en onthou: What happens in Avastar, stays in Avastar (tensy jy ‘n video vol blou tiete laai en dit op Watkykjy looi…)

UPDATE:

Iemand het hierdie spoof gemaak. Weet nie wie de fok dit is nie, maar jirre, dis snaaks:

Hierdie post is 119 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,522 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinAvastar – Watkykjy slat uit die opening van die zefste club in Afrika

Comments

 1. Slingshot

  Zef ouens, fokken ZEF!!! – sien julle daar……

 2. Quentin Horn

  Hoe het julle, julle lag ingehou. Hulle sou my al lankal bliksem. I'm speechless.

 3. fran

  daai girl se tiete, ek sal soontoe gaan net vir dit. fok die liggies

 4. Evert

  Ek sal eerder 'n 2 X dbl en coke vir R30 by my pel se bar gaan drink.

  Die spoof is fokken goed.

 5. #1 Pisscat

  Jirre fok !!!! 
  Ek dink daai fokken zef club is sommer heeltemal op sy eie verantwoordelik vir al die kak met eskom se fokken tekort aan krag !!   Ek is te oud (en te arm) vir sulke blink liggies en shit ! En ek wed jou 'n fokken black label kos seker R100 'n pop !!!!!!!!!!!!

 6. Prof. Bokdrol

  Ja nee, mens kan sien hulle het 'n sukseksvolle resep daar beet. Fok – en al daai liggies en visuals herinner my aan my debatte met Dr. Hofmann baie jare gelede…nou te oud en te bang vir daai hectic shit, but it was fun while it lasted!

 7. Knersus

  Jissis, ja nee. Zef is die regte woord. Hierdie pic (op hulle eie website nogal) vertel my meer oor wat jy dalk daar sal sien as blou tiete… (Tensy jy ‘n VVIP is…)
  http://www.avastar.co.za/images/gallery/opening_club/RDN-345.jpg
  Mind you, ek wonder self nou hoe proe daai avastar drinks… Reken ek gaan ‘n draai maak daar om vir myself uit te vind (en te probeer om met blou verf op my piel huis toe te kom…)

 8. Speensalf

  Ran froo da forrest…. it chainjes koulors hey! Goeie bliksem…. wat verwag jy met daai pony tail….

 9. PK

  het na die fotos gekyk, dink nie ek sal gaan nie, rede; nie eers een mullet daar gesien nie.

 10. Jo Poos

  net in die fokken Transvaal… imagine hoe jy sal uitfok op acid…

 11. Hot Lips

  Zef Zeffer Zefste AVASTAR. Die plek kan nie eens gerank word nie 1 STER nee fok hulle hardloop op n -5 dis kak. KAK sleg. Mense het julle nog nie geleer nie as daar te veel liggies is is jou kaanse uiters kak om n girl op te tel. Sy wil nie he die ander ou van laas naweek moet haar herken nie en fok ek glo nie jy wil he sy moet onthou saam met wie het jy laas naweek by haar verby geloop nie. Nee KAK met die Club ouens daar gaan julle manne niks op tel nie. Nie eens met die beste pick up line of die duurste drinks nie. Dankie Jirre ek bly nie in GP nie. Dink net jy maak n lekker skyf na n paar doppe en jy stap in daai plek na n Rhino of n Impala Ralley dit sal n trip en n half wees LMFAO.

  Daar gaan die een van die rykte buurte tot kak.
  Oor en uit.

 12. Author
  griffin

  Moenie so vinnig judge nie. Ons was daar. Jy sal nie sommer alleen huistoe gaan nie…

 13. farmerJames

  hahahahahahahahhahahahaaaaaaa ahaahahhahahahahahhahaha

 14. Hot Lips

  Hi Griffin hoe lyk dit met n paar nuwe grappe op die grapgat page.Please ouens
   
  Oor en Uit

Gooi Comment