Watkykjy nuus round-up. Week 21.

In Wat is nuus? deur griffin

Stukkies Boeing fok karre op
Air Canada (of Xanada soos die Xhosa's hom uitspreek) was onderweg na Japan toe een van hulle Boeing 777's se engines gekak het kort nadat hulle van Pearson airport af opgestyg het. moerse selfoonSoos in enige emergency met jets, moes hulle fuel dump om veilig te land. Dit werk amper soos taxi's op SA se paaie, behalwe dat hulle gewoonlik olie en passasiers op die highway dump wanneer hulle wiele teen die taxi-industry standaard spoed van 150km/h afklim.

Behalwe dat die aerie fuel gedump het, glo die polisie dat daar ook stukke van die plane self gedump was, want stukke metaal het vier karre onder op moeder aarde opgefok. Die metaalstukke was blykbaar die size van selfone. Hulle het nie gespesifiseer watter tipe selfone nie, want as dit die size van daai Nokia Communicaters of die Siemens S4 "comfort" was, het ons dalk met kraters en nuut ontdekte dinosaur spesies gesit.

Die outjies het darem veilig geland. – Travel24

Man skei vrou oor katterigheid
Jirre, wat 'n lame opskrif. Wat eintlik gebeur het, is dat 'n Israeliese man sy vrou geskei het omdat sy nie ontslae wou raak van die 550 katte wat sy (seker maar oor die jare) saam met haar huistoe gebring het van fokweet waar af nie. Dit was blykbaar so erg dat die ou nie kon slaap, eet of kak nie. Plaas hy maak 'n old-school rakket shop oop. Die tipes wat mens met katderm snaar…  Huffington Post

Face/Off
As die cast van CSi Miami op hierdie scene afgekom het, sou hulle hulself sekerlik bekots het. Vanuit nêrens het 'n wilde, totally fokken insane kaalgat man 'n ou langs 'n offramp bestorm en sy gesig begin eet soos 'n wilde dier. Hy't ook probeer om die ou se oë uit te grawe. Die polisie het eventually opgedaag en moes die kaal aanvaller 'n hele paar skiet (obviously tot hy dood is) om hom van sy victim af te kry. Soos in meeste crime scenes se gevalle weet die polisie nie hoekom hierdie vreemde aanval plaasgevind het nie. Die feit dat daar onder 'n nabygeleë brug waar homeless mense bly klomp karton sheets, syringes en gebreekte bottels te bespeur was, was blykbaar vir hulle geen aanduiding dat die waansinnige neandertal moontlik op drugs was wat hy direk uit die duiwel se hol in sy are ingespuit het nie… – Miami Herald

Ek sal my linkerbal gee…
'n Japanese kunstenaar het sy ballas en sy zaber laat verwyder, met mushrooms en pietersielie ge-garnish en aan vyf (fokken dom?) mense vir aandete voorgesit teen $250 elk. Dit nadat hy sy paal en klokke deur 'n dokter laat verwyder het en die outjies vir maande in die deepfreeze gebêre het. Hy sou blykbaar self sy manlikheid verorber het, maar het toe besluit om eerder zak daaruit te maak. Die ou is blykbaar a-seksueel. Dis 'n bietjie extreme. Ek meen, hang in there. Miskien staan jy een oggend jou tande en borsel terwyl jou duvet met jou nagtelike drome se gom aan jou totterman hang. 'n Deurbraak! Dink bietjie tweekeer voor jy weer tune: "Ek sal nou my linkerbal gee vir 'n bottel brannas" – IOL

Hoe om dom en sletterig te act om naai te score (vir die gooses)
Die Universiteit van Texas is fokken genius, pappa! Hulle het 'n studie gedoen oor vrouens wat one night stands soek. Die hele deurdagte studie met ure se navorsing gaan oor die sletterig sannieexploitation van sekere "observable cues" en hulle links na seksuele aantreklikheid. Dis basically 'n how-to guide vir beide geslagte: die girl wat brand om piel te score (tips om hoe om op te tree) en die ou wat nie sy wors in sy broek hou nie soos onse Prez (tips en dinge waarvoor mans moet uitkyk in sletterige Sannies).

Hier is so paar moets en moenies om voor uit te kyk, so let op:

Die moets: Hang uit saam met ander slette, kyk gereeld oor jou skouer, raak so nou en dan aan jou tiet (die toeterdruk vibe, neem ons aan), tree kinderagtig op terwyl jy geswaai is, hang by soveel as moontlik troues uit sonder 'n date, dra fokken tight klere (ons praat hier van styf van die cameltoe variety), dra tattoos en wees kort en vet. Obviously kan jy nie alles manage as jy byvoorbeeld lank en maer is nie, so jy sal vir 'n gevaarlike combination moet skiet… Iets soos druk jou tiet terwyl jy kinderagtig 'n sigaret met jou cameltoe vashou en jou tattoo van een of ander tipe tribal design of rose met dorings reg bokant jou poef fabriek wys terwyl jy afbuk en oor jou skouer loer. Jy weet mos wat vir jou werk…

Die moenies: Hierdie is fokken obvious – moenie intelligente gesprekke probeer aanknoop oor die Midde-Ooste konflik of jou siening oor die wysigings van nuwe wetsontwerpe wat Suid-Afrikaanse pers bedreig nie, moenie skaam voorkom nie en moenie oud wees nie. Ja, niemand like saggy tits of krummelkoek nie. O ja, en baie belangrik – moenie naby ander mans staan nie. Te veel piercings laat jou ook blykbaar soos 'n crabs depot lyk, so los maar daai hangertjie wat jou tiet met jou neus connect by die huis.

Ons wil nou nie verder in die studie indelwe nie, so jy kan dit gerus hier gaan lees. Of jy kan net enige Vrydagaand na 23:00 by DropZone uitslaan in Hatfield Square en jou eie studie doen. Dis regtig nie fokken rocket science nie. – University of Texas

tramp stamp

Hierdie post is 581 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,802 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy nuus round-up. Week 21.