Braaivibes met Yesterday’s Pupil

In Fokken Main Videos deur griffin8 Eiertjies

So, met die oog op 'n mobile TV channel wat ons vir Watkykjy beplan om een of ander tyd voor die aarde vergaan te launch, het ons vinnig 'n pilot gaan skiet en moerse haastig en laatnag aanmekaar gesit. Ons kan dit net sowel met julle deel. Met Braaivibes gaan ons by so paar muso's se huise kuier en met hulle chat vir so paar minute oor wat in die musiekbedryf in Suid-Afrika aangaan. Braaiboy sal elke keer vir ons die vuur stook en seker maak dat die magies ge-lign is voor ons die biere of die brannas vasvat.

Vir ons eerste visit het ons by Peach Van Pletzen van Yesterday's Pupil gaan kuier. Julle sal miskien onthou dat ons sy nuwe (free) album so twee weke hier op Watkykjy bespreek het.

Hierdie is is 'n moerse rough cut van die formaat wat ons beplan, maar alles sal nog aangepas en uitge-smoof word mettertyd soos geld op ons rug begin groei…

Hierdie post is 106 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,917 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBraaivibes met Yesterday’s Pupil

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Haai nee, die Djirre gaan julle straf omdat julle die arme Soutpiel nie mooi ge-brief het wat om te antwoord in Afferkaans nie!

 2. Suur Drol

  Daar gaan ek met jou stem. Sy taalgebruik is nogal kak vir 'n bittereinder.

 3. Stef

  shame, gaan julle twee latte net bitch en moan oor taal gebruik en kak, kry julle koppe uit die fokken 80's uit!  Comment eerder oor die fokken musiek as om elke klein ding te kritiseer.  Dit laat julle poes sad lyk.

 4. Prof. Bokdrol

  Stef, ek kla fokkol oor sy taal my ou, ek noem net die arme ou het so half verdwaas gelyk toe Hannes Brummer vir hom vra "Wat kyk jy?" – dis altyd 'n curveball vraag in WKJ interviews en mense se antwoorde is gewoonlik snaaks, synde dat hy Engels klink dink ek nie hy ken die hele subkultuur daaragter nie. En dis 'n bietjie van 'n "pot en ketel" antwoord van jou daardie in elk geval, so terloops. Musiekgewys het ek fokkol om by te dra – alles geskryf na 1895 klink vir my grootliks dieselfde…sorry, né?

 5. Stef

  Ek gee eintlik net mooi fokol om.  Engels, Afrikaans, Soutpiel, Swartpiel, wa-wiel!  Who gives a fuck.  Lees jy weekliks die HEAT magazine en kritiseer die celebs saam jou vriende om die braai?

 6. Prof. Bokdrol

  Nee – ek lees die Loslyf en wurg my akkedis oor die prenkies van jou ma…

 7. Prof. Bokdrol

  Jirre – hoe voel die uwe nou soos 'n epic poes toe hy bietjie in Google inklim: so Peach (Pierre-Henri) van Pletzen is die seun van Pierre van Pletzen (Oubaas van 7de Laan – vir die wat nog dieper in hulle grot ingekruip is as ek) asook 'n befaamde musiek producer, soos in Van Coke Kartel en andere, met awards en shit en alles en nogwat. Fok – en ek kan nie eers vir Dr. Onk blameer vir hierdie monumentale fokop nie, ek sit en werk (ja, hierdie tyd van 'n Sondag, so die res van julle fokkers wat nou lekker vol hooligan juice om die braai staan moet julle seëninge tel.) OK dis ennieway tyd om te duik, dit is after all 16:00 Sondag – gaan gou vir so 3 dae skaam kry onder my klip en dan weer uitklim.

Gooi Comment