Laasweek se zefspotters – deel 2

In Zefspotters deur griffin9 Eiertjies

Griffin

Blykbaar bly Dr Phil in Gauteng

Cheers

Dr Phil

Enjoy!!
Reinold Brink

IMG00186-20120329-1214

IMG00187-20120329-1222

Ek't hierdie groen oog monster by Alberton City gespot die naweek.

Naydine

IMG01186-20120317-1548

Griff

Say no more.
Cheers

Nico

drank is my baas

Hey griffin kyk die zeff etter met sy double cab lorrie

Christo

IMG-20120326-00081

Nice parking skills!

Jaco

IMG-20120327-00036

Heyto Griff
 
Hierrie beauty gesien op Caledon……EISH….die ou kyk hopeloos te veel tiewie
 
groete 
Dries

photo0070

Photo0071

Toe die stof settle moes ek net 'n pic hiervan neem….

Peanut

IMG00544-20120325-1414

Hierdie post is 208 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,452,596 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters – deel 2

Comments

 1. Piesang

  Daai bergie met sy sign is 'n fokken skelm kont! waar het hy interwebz gekry om daai sign te sien en te copy??? I call BULLSHIT! Sy VW Citi GTI OPC staan seker om die draai

 2. # 1 Pisscat

  Nice driewiel skoeter daai – fokken kwaai my lanie !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Prof. Bokdrol

  Uhhh…sorry Piesang, uit kom die PP101 manual weer vir so 'n wyle: OPC is 'n subsidiary van Oupiel wat spesialiseer om hulle wiele te tune, vir 'n Volksie moet jy Steve's Auto Clinic of Autotech of so probeer. En natuurlik kan enige poes 'n Ford tune – jy kort 'n shifting, 'n flat skroewedraaier en 'n stuk bloudraad, plus baie warm Coke, 'n liter Klipdrift en 'n klomp polystyrene koppietjies vir almal wat saam tune. Fok my, hoekom weet ek hierdie stuff? Jirre, ek is seker meer fokken zef as wat ek besef…

 4. Vlaknaai

  Daai moerse double cab lyk   kwaai  jags  BEFOK !!
  @ prof B0kdrol : Touché !! 

 5. Jou Suster

  Daai double cab lyk soos 'n Ford F650, respek! – Mens kry hom in 'n tripple cab ook! Fok ek sal mos taxis opnaai met daai ding.

 6. vieslike Verdi

  Ek's nogal van kleins af lekker jags vir 'n Nissan GTX Skyline, maar daai naai het dit goed opgefok vir die res van my lewe met die fokken All Blacks kak op die agter ruit.
  Nie te min die stuk kak op die boot, die ligte en sommer als.  Ag nee fok, nou's ek nie meer 'n NIssan fan nie….etternek werk seker by MosGas om die striaght six 2.8 L se tank vol te hou.

 7. Sithombinnediepooper

  PP01 is n "plat" skroewedraaier n flatskroewedraaier?

 8. Prof. Bokdrol

  Thanks, ou Vlakkes – ja, ek was in my jong dae baiekeer by Sondagmiddag Snortina tune-sessies, maar ek is eerder een van die assistent-tuners met die polystyrene koppietjies wat raad gee terwyl die main spanners die tune-werk doen, ek slaan waterblase uit van tungsten en olie, jy weet. My geleerde kollega Dr. Onk weet wel na die derde helping warm Klippies en Coke fokken presies watter jet size pas by watter "piston bore" en watter camshaft werk die beste om valve bounce te voorkom, waffer spares shop het die beste specials en so aan…

Gooi Comment