Laasweek se zefspotters, deel 1

In Zefspotters deur griffin6 Eiertjies

Groete uit die Paarl
Francois

dit_baatie_djy_raak_kwaatie

Ek dog jy sal hierdie like.  Ek sien dit vanoggend by die newly revamped beachfront McDonalds hier in PE.

Groete,
Chris

wat_cake_jy2

Griff

Net om Rustenburg weer ook die map die map te sit. Kyk die vrou en haar kar wat die kinners by die skool kom oplaai (en natuurlik in die middel van die oprit stop sodat geen fokken mens meer kan in of uit ry nie). Dink seker sy is fokken belangrik omdat haar kar se deur kan opstyg.

Cheers!
Nico

Zef1

Zef2

Zef3

Zef4

Hey Griffin

Het hierdie Monster hier by die werk gesien

Cheers!!
Martin

Zeffer

20120323_002

Check hierdie uit bud. Fokken weird!
Theo

wtf huskey

Hey Griff

Kyk wat neem ons af in Madrid verlede week. Daars oral cool graffiti, die was een van hulle.
Hannelie en Anri

die antwoord

Ek sweer as ek nie n free bottel met my juice gekry het nie, sou ek dit in n checkers sak moes huis 2 dra…
Barend

juice

 

Hierdie post is 149 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,198,235 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters, deel 1

Comments

 1. Willem Wikkelspies

  Dit help veel daai antie het sulke moerse tekkies op haar Mazda MX6 agter want ironies genoeg is dit 'n front wheel drive…

 2. Kaballas

  Ekt net gewonder of enige zefspotter al ooit pakkieslae gekry het omdat hy iets tappits wou afneem?
  Ek het al verby bitter zef mobiele gery maar is altyd bang die bra agter die stuurwiel wil my dalk net `n PK/PW gee as ek sy copyright infringe?  Gewoonlik lyk hy mos soos Poen Deelman ook en is nie bang om bolle te rol nie – veral as mej Randfontein langs hom in die voertuig sit of le nie……..

 3. jakes

  Moenie so seker wees nie. Daai ingenieur wat die Mazda omgebou het, het hom dalk 'n rearwheeldrive gemaak. Rustenburg is immers myn wereld. Julle Watkykers kan dankbaar wees vir Klipdrift. Seker 90% van Zefspotters se inskrywings is 'n direkte gevolg van Klipdrift gebruik. Die res is kommingeid.

 4. PonkieDiel

  Julle is almal verkeerd, daai Mazda MseX6 is "All wheel drive" Die nuwe 2015 Mazda Quatro Pappie.
  Is daai 'n knoop of 'n kak-kol op die Mazda antie se Briek-Dans-Broekie (Derde snappie van bo)

 5. Bosjakkals

  Kaballas, tune hom iets soos, Jirre tjom, dit lyk sommer piele(dan dink jy aan verlede week se kak en hoop die naaier lees nie wat kyk jy nie). Dan sal bertie briekmerk jou nie wil moer oor jy sy snortjor wil afneem nie

 6. Prof. Bokdrol

  Ekself is maar katvoet vir zefspotting – Bosjakkals jy is reg, maar wat my meer pla is dat die bra dalk ook WKJ lees en jou terug afneem omdat hy wonder wie's die doos wat sy zef wiele staan en afneem. Dan check hy later jy's die poes wat sy zefmobile ingestuur het en hy stuur sy foudies van jou in vir bietjie revenge: "Ah hahh! So JY, KakSpoefieNaam, is die kont wat hierdie ZefMobile registrasienommer XYZ123GP ry en my naam totter maak op WKJ!" Volgende dag stop hy en sy biker gang voor jou deur…

Gooi Comment