Interview met Zebra & Giraffe

In Watkykjy Interviews deur griffin

Ons het eintlik glad nie 'n interview beplan nie. Die idee was om te gaan check hoe Open Room se studios werk, want ons daar verbygeloop en was moerse nuuskierig gewees. Die van julle wat Studio 1 op MK uitcheck sal die plek in Greenside dalk herken.

Toevallig was Greg van Zebra & Giraffe daar gewees en ons het hom so 'n paar vrae gevra… en toe sommer ook die studio se drumkit so paar shots gebliksem want mens kan nie net verby 'n fokken groot drumkit loop en nie agter die dums inklim nie…

O ja, gaan check gerus Zebra & Giraffe se website uit…

Hier is hulle music video vir "It is not what it seems":

Hierdie post is 69 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,995 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinInterview met Zebra & Giraffe