Hasie, hoekom is jou naels so vuil?

In Spec-takel deur griffin17 Eiertjies

Check, dis een ding om 'n snedige, snobby judge te wees op 'n reality cooking show, maar dan moet jy (in 'n Emsie Schoeman stem) self onberispelik wees, van jou maniere tot jou voorkoms.

Ek weet nie hoe dinge in die restaurant besigheid werk nie, maar ek sou raai dat waiters en chefs in fancy restaurante as 'n basiese reël nie goed soos oogringe mag dra nie. Dis nie 'n fokken metal club nie, dis 'n restaurant, my bra. Daai dik judge, Pete Goffe-Wood, dra 'n oogring. Hy sou nie 'n job kon kry by Mister Flash Food deliveries in Brooklyn in die 90s nie. Hulle was streng. Hey, dis seker nog OK – hy deal nie met customers nie. Hy hoef net 'n doos te wees met contestants wat horrible meals bewerig aanmekaar sit. Dis sy werk om hulle emosineel af te breek voor die kamera. Check, dit maak goeie TV. Goeie local TV, at least.

Kom ons kyk na iemand soos chef Gordon Ramsey. Het julle al sy shows ge-kokkenodge? Dis "fuck" left, right en center. Dis fokken awesome. Hy vloek en skel almal faktap en dinge word gedoen as hy sy speelgoed begin rond tos. Het jy al gesien as iets in sy kombuis uit plek uit is? Jirre, pappie, hy fokken verloor dit. Dis nag. Die counters moet altyd spotless wees en mense moet skoon wees, veral hulle hande, want jy sien – mens maak kos met jou fokken hande. Persoonlike higiëne is belangrik. Dis iets wat jy van graad 1 af leer: was jou hande of jy gaan spuitkak kry. En dan 'n pakslae.

Dan kry jy iemand soos Andrew Atkinson. Die goor Masterchef judge wat sy broek tot onder sy tiete optrek. Heavy baie accolades. Groot in die koswêreld, hoor. Baie groot. long-time director van die South African Chefs Association en executive chef by die Piccolo Mondo restaurant in die Michelangelo Hotel. Reël kompetisies left, right en center. Baie belangrik.

Hierso maak hy reg om 'n happie prawns of iets te om-nom-nom:

IMG-20120424-00450

En danksy LED TVs met fokken nice resloution gepaardgaande met die tegnologie van DSTV se PVR funksie kan ons nou mooi sien hoe hy sy happie voorberei. Jy moet bietjie jou naels skrop, ou grote. Mense sit met borde kos op hulle skote in prime time terwyl hulle kyk hoe jy huilerige contestants se kos tand…

IMG-20120424-00448

Hierdie post is 188 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,449 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinHasie, hoekom is jou naels so vuil?

Comments

 1. Danie

  Gelukkig het die bra nie die kos gemaak nie, anders het almal nou spuitpoep gehad..

 2. J-M

  Ek weier om die program te kyk, daai 3 judges is die grootste dose op TV veral die dik moffie!

 3. WilleWortel

  Hy moet soos v-town manne maak. Voor jy eet moet jy eers jou naels skoonmaak met jou vruk…en dan eet jy met skoon naels – dis net goeie maniere die stupid doos

 4. Willem Wikkelspies

  Jy sien onmiddelik hy ry nie 'n bakkie nie. Want daai mense sit alewig en grou aan hulle naels met die bakkie se sleutels. Weet nie hoekom dit so is nie maar dis nou maar een van daai dinge.

 5. AMOS*

  Daai is nie grond nie, kollegas, ek stel julle bekend aan:
   
  MASTER-FIST!
   
  (BTW – Wanneer maak hulle Mastur-Bate South Africa?)

 6. Vlaknaai

  Ek vind dit baaie verdag dat daar geen mention gemaak word van die poes wat waterkoppie no 10 000 000 was nie … ek is die ongelukkige doos wat n screenshot het van no 9 999 999 EN 10 000 001 – maar lyk my daar gaan fokkol gebeur nie !!

 7. BokBal

  My magtig WilieWortel. Ken jy ook vir ou dik Vruk de Preez? 

 8. BokBal

  ek moet net bylas dat daai stukkie snot op sy nael heerlik lyk.

 9. Bosjakkals

  Die fokkers moes Jeremy Mansfield gebruik het van die begin af, die fokkers is plain onnosel.

 10. David

  Jissis Willem, ons ouens maak ons fokken ore skoon met die bakkie se sleutels. Ons maak NIE ons naels skoon nie. Kry jou fokken feite agtermekaar etter.
  Shot BokBal, ek ken ook vir Vruk

 11. Prof. Bokdrol

  Vlaknaai, doos wat ek is het ek voor die TV aan die slaap geraak hier om en by 9,997,000 nadat ek soos 'n kont vir 'n uur lank sit en multiple tabs refresh het – toe ek wakker word staan die hit counter al op iets soos 10,002,000. Sal laaik om te sien wie is die vleis in jou "weerskante van 10 bar" toebie?
  David: My fok man, waar is jou etiket??? 'n Pedigree Zefter met enige selftrots krap sy ore uitsluitlik met 'n Ford sleutel…

 12. Dirk Diggler Diktros

  …..en suig dan die oorwaks *karplaks soen* af.  Soos pis etiket.  Duitsers (Mercedes,BMWAPS) was hul hande voor hul pis, Japs (Toyota, Opel, Fiat, Ferrari  ens) nadat hul gepis het en FORD-manne TERWYL hulle pis… DDD

 13. Vlaknaai

  Weet nie waaroor die bohaai gaan nie . Ek kry altyd n moerse pielstyf as ek aan my vinger ruik hier by lunchtime rond – en hy ruik nog na gisteraand se poes !! 
  Oor die oor krap deel – ry n Ford – een van daai met die ronde sleutels . Werk befok om lekker diep by te kom . Ongelukkig werk hulle nie om n kar te krap nie . Wat wel befok is – as jou kar se ignition uitgewerk raak – start jy jou fokken kar met n stuk welding rod . Pielle my ou , pielle

 14. Prof. Bokdrol

  Hey ou Vlakkes, no offence bra – een of twee van my beste vriende ken mense wat mense ken wat lankverlore familie het wat Fords ry. But seriously – solank jy nie OCD daaroor het nie is handjies was (veral na skommies…dis net mooi maniere) 'n fokken goeie idee. Ek dink altyd aan daai gross statistiek dat op enige openbare touchy ding (soos 'n winkeldeur handvatsel, zak, Internet Café keyboard ensovoorts) is daar gemiddeld 400 ander mense se personal juices van watter aard ookal. Dit sluit in pis, kom, snot, kak, sweet, sebum – wag – waddefok? Fokkit, "sebum" is 'n meerlettergrepige woord! My taalvaardighede skerp op – dis seker omdat ek Dr. Onk aan die deur hoor klop het na die 3rde glas pinotage (hic…)

 15. Willem Wikkelspies

  Vlaknaai: ek dink ook die oor wax het iets uit te waai met daai ignition gelubricate te hou oor jare. Het al gehoor 'n goeie plat skroewedraaier werk ook goed. Maar die berste ding vir kar krap is 'n R5 coin. Veral as iemand so nabei aan jou park dat sy kant spieeltjie joune raak. Dan loop jy sommer racing stripes reg rondom sy kar. As jy nog moerrig voel kan jy seker nog 'n lap doen.

Gooi Comment