Robbie Maddison is fokken mal!

In Fokken Main Videos deur griffin

Hierdie is die malste video wat jy vandag sal sien (of moontlik hierdie maand). Dis al 'n bietjie oud, maar nogsteeds befok. Robbie Maddison het sy mousterbike ge-ramp tot op die bokant van die Arc de Triomphe. Die een in Las Vegas, nie die een in Paris nie. Die gebou is sowat 10 verdiepings hoog (29 meter). Meeste van ons kan nie eers van die bokant van die Voortrekker Monument afloer sonder om 'n mondkatjie te maak of so bietjies-bietjies in ons broeke te pis nie. Red Bull het hom blykbaar $2mil betaal vir die stunt. Hy reken hy sal dit weer doen, maar hierdie keer vir $10mil. Dis amper R80mil. Weet jy hoe poesbaie geld dit is? Sal jy dit doen vir R80mil?

Behalwe van hierdie mal stunt (waarin hy sy hand gebreek het), het hy al die Tower Bridge in Londen ook gejump.

Dis fokken hectic en die ou is poesmal!

 

Hierdie post is 149 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,154,277 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinRobbie Maddison is fokken mal!