Laasweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin12 Eiertjies

Hi

In Vanderbijlpark gesien.

Groete
Vera

BOO C

Hey griff

Dis weer ek met n paar fotos.

Die eerste een is van n zef monster wat met mat oor getrek is, wat vir my persoonlik soos n vokken swamp monster laat lyk….dis hoe jy n opel op vok erger as GM self!
Die volgende een is n arme man se kar wat ek vanogend gesien het, either natuur haat hom of sy maandag het ney toevallig kak begin!
Die derde een is iets wat ons by die kantoor gedoen het na ons MD gevokof het…..kom ek stel dit so…die liefde wat hier vir hom was, was well nie so baie nie. Net kak huis diep lol.
Die 4de een.. is my buddy wat Alcohol vergiftiging gekry het na my en n ander buddy se joint b-day party…. Hy het dit reg gedoen en hard gekuir toe help ons hom haar hospital toe haha. Hy is ook die kalant wat met sy kop in die water gespring het op n video wat jy n ruk terug van ons gepost het http://www.youtube.com/watch?v=is7K5F6BML0 . Hy bly n legendary buddy! Hoop jy kan iets hiermee doen!

Cheers ou YSter!
Frtis

IMG_2729

IMG_2728

IMG_2721

IMG_2718

N1  naby Maraisburg……
Gavin

Zef

Dag Griffin,

Het die Bat-mobiel in Walvisbaai, Na(i)mibie, gesien. Fokken nogals by Spot-On Liquors besig om empty Windhoek Draft bottles te swaai.

Beste
JagsJannie

photo

Zef

Hello Griffin

Ek wonder of daar dalk `n paar Zef Africans in Italië  by Alfa Romeo werk as `n mens kyk na die outjie, ek dink die ontwerpers van die vlerk het die kar se verrigting erg oorskat.

Goed gaan & veilige week vir almal

Barry

DSC03363

Dis blykbaar poesduur as jy jou pa se Ferrari offroad vat …
JP

ferarri1

ferarri2

 

Die ou hier in Maputo gesien. Weet nie op wie of wat spend hy sy geld nie….
Gerrie

IMG-20120307-00120

Howzit,

Gespot hier in Ramsgate. Lekker Natal.

Groete,
Shelby

photo

Vir die ouens wat in ooste werk Griff. Net hulle sal weet waarop ek dit geskryf het en ek noem dit? OP 'N LIGTER NOOT?!! Mense hier vergeet partykeer om te lag en dan los ek so af 'n toe so 'n boodskappie vir die ouense om die dag so bietjie op te helder.
 
Cheers!
Sakkie

Photo0026

Hierdie post is 170 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,634 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinLaasweek se zefspotters

Comments

 1. JagsJannie

  Daai een met die stront streep op die ruit laat my dink aan Ouboet van Orkney Snorknie faam wat getune het "een of ander botter-vretende eend se gat het ontplof!"

 2. Verbaas

  Gelukkig is die vaseline gratis wanneer jy 'n ferrari laat herstel, of dalk verkies ferrari einaars geen vaseline wanneer hulle boude-sport kry.

 3. Prof. Bokdrol

  Fok, Ferrari is darem suinige moere – met 'n rekening van amper 1.7 bar sou mens dink hulle sal die R88.08 badge op die huis ingooi? (let wel: R88 en agt sent – daai sente is fokken belangrik, hoor?) En ek sien weereens ek lees hopeloos te veel WKJ – daai wolhaarkar lyk moerse bekend: http://www.watkykjy.co.za/2010/11/wolkar-woltemade

 4. Knersus

  As ek daai Ferrari quote so check lyk dit of die ou lucky is hulle het hom nie probeer charge vir printer-ink vir die moerse quote nie! (En nou wonder ek ook hoeveel word Ferrari mechanics betaal….? Dis darem poes baie vir labour.)

 5. Smee

  Daai Ferrari quote is so oud…Check die datum poephol

 6. Prof. Bokdrol

  Zackly, Smee – vandag kos daai selfde panelbeating job seker 2 miljoen skille!

 7. Allan Boesak 28

  FOk jou Griff , jou mase poes ! julle post nie my kak nie !!!! 
   
  EET KAK 
  Groetnis 
  Allan 

 8. Knersus

  Allan, jy’t jouself ge-antwoord… Jou posts moet waarskynlik kak wees, dis hoekom dit nie ge-post word nie. Ek self het al vir Griff ‘n paar goed gemail wat nie die site gemaak het nie, maar jy sien jy my nie moan as dit nie ge-post word nie, want dis Griff se site en wie is ek om te besluit wat is net plain kak, en wat is noemenswaardige kak ( die verskil is klein maar tog noemenswaarding – en om dit te bewys het Griff jou kak post hier bo ge-post….) En noudat ek daarop ge-reageer het, het jou kak post in ‘n noemenswaardige post verander. Jississ. Hoekom voel ek nou soos die poes?

 9. Jags Jannie

  AB28, geduld broer! Dit het lank gevat voor een van my bydraes dit gemaak het soos hierbo. Seker jou beurt kom spoedig

 10. Prof. Bokdrol

  Knersus en JagsJannie, ek kon al fokken afgetree het as ek 'n Rand gehad het vir elke pot kak wat ek ingestuur het wat nie ge-post is nie. Lyk my 'n sure-fire way om 'n pot kak comment ge-post te kry is om soos 'n maniak te rant & rave oor hoekom jou vorige pot kak nie ge-post word nie. Dan lyk jy soos 'n doos, en ander mense wonder wat jou pot kak in die eerste plek was, en dan kan die res van ons verder pot kak comments probeer maak daaroor – en as ons gelukkig genoeg is dat jou pot kak dalk ge-post word (sou hierdie pot kak van my dalk ge-post word) dan sit daar 'n timeline vol pot kak comments oor 'n pot kak. Nou wag ons net vir Captain Obvious om te strike…

 11. Jags Jannie

  Goed opgesom Prof. Het so ruk gelede ‘n fokken poes cool bier-party lorry en trimmings, insluitende baie vleis en doos, ingestuur want ek weet my kyker-maats en Dok Onk sou dit vreeslik fokken baie like. Nog nie op gewees nie! Hoop beskaam nie

Gooi Comment