Watkykjy se nuus round-up. Week 6.

In Wat is nuus? deur griffin12 Eiertjies

Houston, we have a problem

Whitney Houston is dood op 48. Dit sal glad nie verbaas as dit drug-related was nie. Ironies genoeg is die goose wat bekend is vir The Bodyguard deur haar bodyguard in haar hotel aangetref. Hopelik sal hulle nie 'n foto by haar begrafnis gebruik nie, want dit kan mense dalk net confuse en laat dink dat sy op 78 dood is. Ons het vir jou slegte nuus – vir die volgende paar weke gaan al wat 'n fokken radiostasie is die kak uit Whitney Houston se songs speel. Daar gaan special tribute kak uitkom en moet ook nie verbaas wees as American Idols contestants groot krokodiltrane huil oor die crack-tannie nie.

Ons het egter ook vir julle baie goeie nuus. Tune in op http://www.interwebsradio.com, want ons belowe om glad nie Whitney Houston te speel nie. Wag, ons het weer slegte nuus – Yucky Louw het ongelukkig nog 'n career…

whitney cocaine crackwhore

Pa skiet dogter se laptop faktap oor Facebook posts:

'n Amerikaanse pa in North Carolina se dogter het rebels op haarself getrek. Die 15-jarige kind wou nie chores rondom die huis doen nie en oor haar ouers op Facebook begin complain. Die lewe is fokken hard, veral as jou ouers so fokken goor met jou is. Sy het dit slegter as kindertjies in Afrika sonder laptops of kak ouers. Anyway, die pa het sy moer gepluk vir die brat en vir haar 'n YouTube video gemaak waarin hy haar Facebook post lees en daarna haar laptop faktap skiet met sy .45. Hy tune haar ook om sommer haar eie laptop te koop met haar eie zak.

Jirre, dinge was net so erg toe ons kinders was – al wat jy kon doen is om jou kamerdeur toe te klap, metal poeshard aan te sit (in jou klein Sanyo double tape deck radiotjie) en te skree "Niemand verstaan my nie!". En dan te wag vir die pakslae van jou lewe… Daily Mail

Delusions of grandeur gaan voort vir YouTube "taalstryder"

Andre Van Wyngaard, die ou wat sover meer as 15000 mense se ore vervuil het met sy "taal-taal-taal" katslagtery op YouTube is besig om onverpoosd voort te gaan in sy stryd. Nadat ons sy videos op Watkykjy ge-feature het, het Jakaranda hom ingeroep om verder die piss met hom te vat. Even nadat Randal van Idols hom heel duidelik ingelig het dat sang nie vir hom is nie, het die outjie al die aandag totally misverstaan as fame en fortune en 'n tweede weergawe (wat hy 'n beter weergawe noem) op YouTube gaan laai. Hy het ook sy eerste video se description gaan verander om in meer as 300 woorde te verduidelik wat met die song aangaan – basies verskonings vir swak klank en legio ander excuses, maar daai video is helaas verwyder.

Maats, voor jy iets op die interwebs gooi, maak seker jy weet hoe die interwebs werk. Ons is byvoorbeeld daarvan beskuldig dat ons sy songs van YouTube af gesteel het. Jy weet, daai publieke video sharing site waarvan embedding deur die persoon wat die video opgelaai het self aangesit word om met planeet aarde ge-share te word? Ja, daai ene. Hom naampie is YouTube, nie PersonalTube nie.

Soos hierdie video byvoorbeeld, want die ander is delete:

So verduidelik hy op sy Facebook blad (wat oop is vir die publiek – maats, onthou om te leer hoe die internet werk):

"En so moes ek na 'n sms waarin my gewese vriendin my met die prokureur gedreig het al die video's van my op Youtube en Facebook afhaal waarin sy saam met my verskyn het. So dink 'n mens jy ken iemand en dan kom daar 'n dag wat jy besef daardie persoon was nooit opreg nie. Waar dreig vriende mekaar met prokureurs?"

Hierdie post is 117 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,190,945 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWatkykjy se nuus round-up. Week 6.

Comments

 1. fief

  hy is lief vir sy taal….maar ek dink nie sy taal is so lief vir hom nie,don't quit your dayjob boet……

 2. Dan

  Doen jouself n guns en view die man se fb page!
  Hy skryf nog kakker "gedigte" en het die cheak om fokken kopiereg onderaan te tokkel.
  Ek dink al die dorpstannies dink hys die volgende superster! 🙂

 3. Stokmannetjie

  Ek het meer van die ou version van "Dis my taal" gehou hou hou hou-hou. En nou is al daai videos saam met daai sexy antie ook weg. Oooi dis nou 'n bloue maandag.

 4. Grysmuis

  Hierdie apie is so fokken delusional soos bra Russel (I think) in "A Beautiful Mind". Mense het hom try kakbyt op sy wall- hom selfs gewys op sy "uitstekende" gebruik van paar-rym, soos dit nie eens die blinkste graad eentjie parabeentjie betaam nie en hom die volgende CJ Langenhoven genoem, maar fokkol- hy like toe die comments en fok voort, kaalpiel oor die Drakensberg, asof sarkasme en semantiek nie konsepte is wat in ons wêreld bestaan nie. Asof ons, spesifiek in hierdie geval, moet aanvaar dat die kommentaar van 'n positiewe aard is. Liewe Jissis man, waarheen is ons oppad? As poese soos die in die eerste plek nie airtime gekry het nie, sou ons nie met die absolute aborsie wat Afrikaanse musiek geword het, gesit het nie! Skiet jouself my blaar! It is the only way to save your soul from eternal torment- listening to yourself over and over and over again, like we will have to if you get signed by some doos record company that sells your kind of vomit to the uneducated, imbred scum masses, much like yourself!

 5. # 1 Pisscat

  Daai omie wat sy doggie se laptop  faktap skiet – dis julle stupid yanks se eie fokken skuld – glo mos nie aan pakslae nie…. daai boompie is nou te groot om te buig !!!!!!!!!!

 6. Dan

  Grysmuis, ek stem saam met jou – die man se gedigte is vlakker as 'n tidal pool. Kunstenar! 
  Dis soos om Korkie te kyk – met die kak vertaling ingesluit!!!!

 7. casper

  Ek stem met pa die kinders van vandag het dit baie lekker en weet dit nie eens nie. Komby jong klomp vandag nog as dit moontelik is.

 8. Prof. Bokdrol

  Wanneer hap julle eendag weer hierdie André van Wyngaard bra so 'n bietjie kak? It's been too long – sy Twitter following het gegroei na 'n fenomenale 43 so hy is obviously besig om big time naam te maak, en ons moet dit ten alle koste stopsit voor dit handuit ruk. Ek sit vandag by die graft en ek is soveel lus vir werk soos wat Jacob Zuma lus is om sy piel in sy broek te hou, nou krap ek maar deur die WKJ argiewe want daar gaan mos fokkol aan op WKJ tot Maandag – julle fok mos lekker rond naweke terwyl ander konte by die werk moet sit. Ek was vanoggend by 'n venue waar ek onder dwang vir so 'n uur of wat moes luister na 'n compilation CD in die agtergrond van Theuns Jordaan, Dozi en hulle compadrés, toe dog ek fok, as hulle kan geld maak daaruit kan ek mos ook? Hier is my debuut-poging, wat ek sal bieg so bietjie plagiaat is van 'n mengsel van genoemde Afreakaanse sangers se skeppings – wat dink julle?
  O sal jaai baai maai kom blaai snik snik snik ensovoorts
  (Boom shik boom shik boom shik x 10)
  Warra warra iets van liefde en fok jou jou kont want jy het my gelos vir 'n lesbian dwergie
  Ons land Suid-Aaaaafreeeeakaaaa is befok, ek kry sommer 'n pielstyf, yaddayaddayaaa
  (Random key change)
  (Step up die boom shik boom shik beat van 120bpm na 140bpm)
  (Gorrel eers met 'n mengsel van seesand en klippe dan sing jy vêrder)
  Oooooooooo ryyyyyyypeêêêêêêêêêrrrrrrrrrrdddddddddddddddd…….
  (Tiengeliengelieng ka rienk tienk tienk x 10 op die kitaar – moenie bother met akkoorde of drukke of fokkol sulke goed nie)
  Jô jy is dalk 'n doos môr ek is steeds lief vir jaaaauuw…
  Repeat die deel van sal jaai baai maai kom blaai en voeg die keer iets by van jou ma se poes as jy nie wil nie
  Ka rienk tienk tienk ensovoorts en fade away.
  Raait…daar's die tune en die lirieke, reg om commercial te gaan. My sangstem klink egter soos wanneer jy 'n rasper in 'n kat se hol indruk, so ek sal iemand moet inroep om die sangwerk vir my te doen. Mmm…het iemand dalk André van Wyngaardt se nommer vir my?

 9. Belhamel

  Jirre Prof hierdie klink mos na grammy vibes! NOT!

  As jy hierdie lirieke met Andre se stem kombineer sal ek my ore met gesmelte goud moet uitwas. Ek slaap weer nie vannaand nie…

 10. miss dolly

  het iemand van julle bright sparks nou al mooi gaan kyk wie sit agter die kunstenaars se naam gat maak teen n moerse fooi??
  angel music productions in ventersdorp, jaa van die hartland van trotse afrikaans, en kyk so coin hulle terwyl hulle hul verlore kanse om self moerse popsterre te word, of dalk is dit n evil plan om ander se naam gat te maak om hulself beter te laat lyk, want boe ba bokkie- video cd and all die hande werk van die stywe lip hang gat auntie van Angel Music, Andretjie met sy smart uit sy ou brose hartjie vir Afrikaans, moved on om n hele kotsbak van gay minneliede uit te gorrel met die Angel auntie se hulp, en so kies sy hulle toondoof, dom en met geld om te spend op n produksie waar sy vir hulle soo melodine hul mammies pik n traan vir die talent, en die toondoof bliksems daarbuite koop die paar cd gemaak tog met soveel mening, ek reken Angel het dalk haar eie distribution stalletjie op elke flooi mark in Danville, Brakpan en die dark side of Roodepoort, en sommer n pad stal daar in Ventersdorp waar hulle boere vierkleur vlaggies gratis weg gee saam elke CD, en so is die volgende twee produksies die wonderlike Orko oftewel Pieter Muller wat klink soos n skaap wat se knaters in die lyndraad vas hak maar sy adverteer hom op facebook as die nuwe country wonderwerk, shop around op die dude se soundcloud, maar wees gewaarsu syp maar hard, daai stem kan mens nie sonder drank en n joint oorleef, so viva klink my sy het mooi geleer met boe ba bokkie en afrikaans ( kots) my taal alle bemarking is goeie bemarking en dit laat die vals donners stroom na haar back yard studio, die bokke op die tafel uit plak en betaal om famous te wees, dalk is die hanggat auntie op n afrikaner roll om afrikaanse musiek goed kak te maak

Gooi Comment