Ramfest is glo van die duiwel

In Briewe deur griffin83 Eiertjies

Middag Griffin, het n "chain mail" epos ontvang gisteroggend oor ramfest wat ek hoop jy nogal interessant sal vind. Die ding ruk nie so lekker in Bloem nie lykit my.

Check die kak
Jankel


"Hallo julle,

Ek wil asb versoek dat julle sal saam bid en intree vir hierdie ‘rock festival’ wat hulle in Bloemfontein wil aanbied.  Einde laasjaar het God ‘n dringendheid op my vriendin en op my hart gedruk die woord moet uitgaan, oor hoe satan musiek en tv programme gebruik om kinders en grootmense in sy koningkryk in te trek.  Ons was in Oktober nie seker hoekom die dringendheid so intens was nie,  maar ons het in November begin om die aanbidienge te hou! Toe ons hierdie e-pos kry van die fees wat hulle in Maart wil aanbied het ons dadelik geweet, hoekom dit so dringend was dat die Woord dadelik moet uitgaan.   As julle op die embleem kyk sal julle die okkultiese tekens sien, met ander woorde hierdie fees word deur die sataniste en illuminati beweging georganiseer! Hulle beplan om oorsese okkultiese en satanistiese groepe te bring vir die fees.

Ek wil vra dat julle asb hierdie woord sal uitstuur aan julle mede Christen vriende en vriendinne, sodat ons kan saam staan in gebed en vas sodat hierdie fees nie sal plaasvind!  Bid ook asb dat die Here deure sal oopmaak vir ons om die Woord te versprei!

DANKIE EN MAG GOD JULLE SEEN!"


Jirre, laat ek ook maar 'n eiertjie uitkak:

Geagte mevrou Bang-Vir-Fokken-Alles,

Die RAM in RAMFEST staan vir Real Alternative Music. Dis 'n gewone music festival met local talent waar ons na bands kyk, die sataniese bybel uithandig aan kinders onder 3 en bloed drink, bier drink en almal 'n lekker tyd het. Gaan soek die duiwel in jou kerk. Hy loop fokken los rond daar.

As jy weer skrik, skrik fokken wakker, jou oningeligte etterkop.
griff.

ramfest

Hierdie post is 183 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,890 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinRamfest is glo van die duiwel

Comments

 1. Gord Laws

  My Afrikaans is as good as the next soutie's. But some of this is lost on me.
  Any chance anyone could post a precise English translation? I'd appreciate it.
  PS… hail Satan.

 2. phrizz

  kyk ne ek wag al 10 jaar om in flames te sien. het gespaar al om te gaan na euro zone om dit te kan beleef.
   
  imagine my suprise toe die nuus kom dat hulle SA toe kom…. soos hoerskool laaitie wat eerste keer gaan spyker….! 😛
   
  nou lees ek die kak van ou tannies wat fokol beter het om te doen met hulle tyd… seriously vroumens lees eers op oor mense voor julle duiwels aantuigings maak…. o nee wag julle is so toe oe gebore als wat mos buite julle kerk norme val is mos sonde…. tog laat julle julle kinders toe om kak soos vampire diaries, twilight en sulke komen kak te kyk wat ook maar buite die kerk is, maar ek sien nie dat julle hulle boycot by ster kinekor nie.
  ek dink van nou af sal ek buite hierdie chirstelike sametrekkings (soos die klug wat might men is, dis net geld maak storie om hom ryk te maak)  begin moles maak.
  langer gaan ek nie julle kak opvreet!

  fokoffffffffffff tannie van bloem!

 3. Magriet Murray

  Wys jou net – als wat die "mense" nie ken nie is van die fokken duiwel. Besides – dit help nie ons try om te explain nie… "If you could reason with religious people, there wouldn't be any religious people." – Dr. Gregory House

 4. # 1 Pisscat

  Waar de fok is my fokken comment van noudiedag|????????????

 5. Allan Boesak 28

  Kan nie glo , dat mense so agter die klip dink nie … Een ding kan ons verseker weet , hulle het darm al email uit gefigure . 
  Griff kan ons nie moontlik daai Email Adress kry nie ? 

 6. Kevorkian

  Well its not a very original story to be honest… I live in hartbeespoort, north west, en het myself amper bekak when I heard that DevilDriver was cancelled due to some uppity nutweed. But that’s not all 🙂 the happy-clappys of today burn down sign boards (on a main road, nogal) that depict a dude chilling with some candles standing there. In our local paper, the Happy’s described how the candles, placed such and such amount of CM apart at such and such angles make it satanic. The chick who took the photo tunes it was just a snap shot as he got out of the pool during an eskom attack. So yeah… Us metalheads living amongst the heathen masses up here are very used to Christians getting worked up about band names and running asmock in the streets burning shit down. Welcome to religion dude.

 7. God Haarself

  Ek Het gehoor in Bloemfontein vinger die couples mekaar sommer daar op die dansvloer. 

 8. Beelzebub

  Ai fok tog die mense wat in vandag se tyd nog in die bybelse kak glo….

 9. WTF

  Roep die taal polieste want die fokker sukkel met die lingua franca van Bloemfontein.  
  In Afrikaans is dit  ek en my vriendin en nie my vriendin en ek nie, dit is beskore vir die soutpiele.

 10. Guybrush Threepwood

  Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhaaaaaaaaaaaaaaaa!
  hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ek onthou toe ek stander vyf was het die dominees in De Aar (Noord Kaap) n dude gekry om met die kinders in die skool te kom praat oor satanisme en musiek.  Toe kom vertel die ou dat Queen se plate agteruit gespeel kan word en die duiwel aanbid, ook hoe metallica se album cover n photo is van period bloed en kom gemeng.  Hy se toe ook dat mense wat rock en roll luister dagga rook en drugs en en sulke kak doen.
  Needles to say: Almal was soos, wat de fok is period bloed, dagga, wie de fok is queen en hoe doen mens heroine? En hoe kan ons uitvind om al die kak so gou moontlik te begin gebruik en doen sodat ons nie sulke droe dose uitdraai soos die poepol wat met ons kom praat het nie.
  Christendom is n fokken kakspul.  Die grootse kerkmense is fokken kindermolesteerders.  Die heiligste van die heiligstes is almal etters.  Dis n fokken verskoning om weg te kruip agter jou eie kripeerende realiteit. Fok hulle almal! RAMfest is, was en sal befok bly!  
  Doen wat de fok jy wil!
  Gee daai tannie se email dan gaan kak ons op haar stoep en teken bokkoppe met ons kak teen haar muur!!!!!
   
  Fokof!

 11. Jagter

  @Guybrush Threepwood
  "kak ons op haar stoep en teken bokkoppe met ons kak teen haar muur!!!!!"
  Fokkit bra!  Laat jy nou dat ek my fanta by my neus uitspuit van die lag.
   Nou is my keyboard taai en my tafel nat.  Thanks, thanks for nothing.
   

 12. MetalWomble

  Would be fucking hilarious if the person's ignorance was so utterly, pitifully sad.

 13. Aleks

  Gaan luister bietjie POD of Demon Hunter voor jy kak begin praat.
  Musiek is musiek. 
  Musiek het vokol met Satan te doen nie en dit iriteer my (en baie ander mense) as ander mense dom wees.
  Rock en Metal musiek is 'n lewensstyl maar dis nie boos nie.
  Dis nie die werk vannie duiwel nie.
  Julle fokken dom mense is die rede dat ons nie lekker bands van oorsee in Suid-Afrika kan sien nou.
  Hou jou bek en maak jou gedagte oop.
  Jammer vir my Afrikaans, dis my 3de taal.

 14. Knersus

  @Guybrush: Jissis nee man… Nou is ek sommer naar. Ek het al baie gewonder oor cd covers maar nog fokken NOOIT het ek ooit gedink, “haai fok, kyk nou daar… Daai cover lyk soos ‘n period-bloed-en-kom-mengsel…” nie. G’n wonder ek het ophou kerk toe gaan sodra my pa my nie meer kon dwing nie. Wat de fok maak volwasse kerkmense in elk geval dat hulle weet hoe so mengsel nou eintlik lyk?

 15. Vleis Yster

  Ek dink die waarde in die kragwoord lê in hoe min ek 'n fok voel oor wat daai bitch kwyt geraak het.

 16. Dirk Diggler Diktros

  Ek merk n effe afsterwe aan die galbraak.  Is daar n direkte omgekeerde eweredigheid aan toleransie vir die onderwerp ter gesprek?  Of is dit net vervelig?  DDD

 17. Paula

  Trap soekies!!!!!!!!! God is real.  And the devil is a great fake. The latter is not welcome in my life and the former is my king.

 18. Ali

  Music stays music. You really think you can pray away one of the biggest events of the year? Everyone should just stop seeing the devil in everything they don't like. There's been a few emails like this one going around and it's sad. We enjoy our music as much as you enjoy your church music. If God was in everything the possibilities of the world being perfect is nil. Till today the world is not perfect. Till today the world has not exploded either. Now to get back to music, the one thing we all love but maybe not agree on. Everyone has the right of choice. We chose to listen to this, its not religious based. We are not being forced to listen to it neither are we being possessed. 

 19. Alisa Niemand

  Ek is so bly om te sien daar is so baie mense wat nie hierdie paranoid, als wat ek nie ken of niks van wees is duiwels, mense nie.  Onthou julle gristenskap is ook n okkult.  Moenie sou gou wees om te judge nie.  As jy jou bybel ken dan weet jy somer jy gan klaar hel toe daar oor. 

 20. Wedg

  Ek verstaan almal se moedeloosheid teenoor hierdie vrou, wat sy se maak dat baie mense kerke begin haat sommer in die algeheel. Maar ek dink beide kante vat 'n "bad wrap" omdat stupid vokken mense, stupid vokken goed kwyt raak oor hulle nie weet hoe om emosies te hanteer nie. Dis net soos wat hulle DevilDriver geban het laas jaar wat my ongelooflik poes hartseer gemaak het, maar ek het nie gegaan en kerke begin afbrand omdat ek 'n verskil gehad het met 'n persoon nie. Sover dit my raak, het God niks aan my gedoen of my musiek nie, inteendeel my talent en my styl is menslik en vlees en sover die die Duiwel raak, dink ek mense moet hom meer respekteer en nie so maklik hom afskied nie, want hy is tog die heerser oor Aarde, (aan die dom naaiers wat like om die bybel te quote). Gaan in vrede. Vok alles en almal.

 21. Tobie Hanekom

  as musiek joernalis sien ek hierdie hele fokken storie as belaglik, die doel van RAMfest het in elk geval nog nioot aan die duiwel verbind nie. en vir die tannie wat kla hieroor kan mens met gemak ook se dat 'HALO.dit word in mystic gehou!' so 3kwart van Bloemfontein is klaar daar. word deel van jou omgewing!!
   
  En as dit die mense van die kerk raak is ek jammer maar mens moet ook sien dat hier n 'change' besig om in bloemfontein plaas te vind. ons word maar net deel van die res van suid afrika!

 22. Lourens

  hahaha.. wadde fok is fout met jou? {tannie van bloem} jy weet, vir lankal wonder ek hoe desperate mense is om in iets te glo wat nie waar is nie net om hulle self te laat beter en hoër en justified voel. hoe justify mens jou menswees? die feit van die storie is, mens kan nie. ons almal is god en die duiwel en die begin en die einde. Hoe jy oor dit gan en wat jy behaal in jou lewe is als net op jou. dis kak. mar dis oraait. kerk mense oor die algemeen het hierdie 'ONE WAY' state of mind, en dis moer verkeerd. Hoekom kan julle nie insien dat julle dalk verkeerd mag wees en ons reg nie?? gan biekie terug in geskiedenis, soos waaay terug, en dan check julle die kak wat christianity als aangejaag het: hulle het soos moer baie ander 'religions se boeke net gan verbrand en basically die ware geskiedenis van die wêreld gaan uitvee {verbrand} en hulle self aan die bo kant van die 'food chain' van religeon gesit. so nou vra ek jou.. wie is die ware fokkers wat mens voor moet oppas? die fokken christene. dis wie.              Dink biekie 666 keer voor jy volgende keer iets skryf wat ongevra voor was {tannie}. Dit was fokken onnodig van jou gewees..
  SHEMHAMFORASH

 23. Demonaz

  Nee nee fokken wyd satan … satan is hier …..ai tannie ….. waahahahahahhahaha die bloemfontein uliminati … is dit 4 ouens in n cortina ?

 24. CHRISTENPISTON

  hahahahaha ek dink dis fokken main!!!!!!!!!!!!!!!……Befokte publicity stunt

 25. X)

  kyk neh ek is van bloem en nou sit ons met al die kak  van alle kante af eers die ou poes tannie wat nie weet wie of wat haar sogenamde GOD is nie en nou ook elke tweede poes christen wat petiesies en kak will in bring om RAMfest te stop nou will hulle nog voor ons kom staan en bid ek het 4 woorde vir hulle almal JOU MA SE POES!!!!!

 26. bok

  Daar is net twee keuses, duisternis en lig.  God is lig, alles nie van God nie is van die duisternis.  Duisternis is Satan.  Elke persoon moet kies :  God of Satan.  Daar is geen ander grys area nie. Ons mag mekaar nie oordeel nie.  En ja, almal maak foute.  Christene asook nie christene. Die dag wat jy jou kop neerlê op hierdie aarde, is jou keuse verby en begin jou ewige lewe in duisternis of lig.

 27. Prof. Bokdrol

  Nee fok ou, dis hopeloos te morbied 'n gedagte daai vir 'n fokken Maandag…

 28. Belhamel

  Ewige lewe as jy doodgaan…. Jy dink nie lekker nie ne bok?
   
  Terwyl jy nou op die duisternis en lig plan is, verduidelik gou asb waar die lig vandaan gekom het voor die son "geskape" is? As ek jou boek reg lees is die son en maan mos eers na lig en duisternis uitgebewe.

 29. Belhamel

  Terloops bok, as jy dalk n ooi is, sal jy so gaaf wees om n foto van jou "welgeskape" tiete aan te stuur dat ons dit kan besigtig. 

Gooi Comment