Ninja en Yo-Landi kuier by Neill Blomkamp

In Die Antwoord deur griffin13 Eiertjies

In nog Shakira-kuier-in-Afrika-nuus waaroor niemand ‘n fok omgee nie, bring ons vir julle nog fokken useless nuus. Ninja en Yo-Landi het gister by Neill Blomkamp se kantoor in Vancouver gaan kuier en met sy hond, Oortjies gespeel. Die mense gaan ‘n next level movie saam maak, maar vir nou bly ons eers stil…

Hierdie post is 118 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,336,613 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinNinja en Yo-Landi kuier by Neill Blomkamp

Comments

 1. JagsJannie

  So fokken what?! Hou ons liewers op hoogte as hulle in Groenland deur ysbere gevoilate is. Once!

 2. Poesvreter

  Ag JagsJannie gaan speel op die fokken spoorlyn. Yolandi Vi$$er is so stunning dat ek na enigiets van haar sal kyk. 

 3. # 1 Pisscat

  Wonner ek no fokken ook – is daai chihuahua dood of leef dit ?

 4. JagsJannie

  Poesvreter, stunning reken jy? Fok ou, dan het jy seker klaar op die spoorlyn gespeel! Opgesom: behalwe vir 2-3 songs van hulle (lank gelede), fokkol om oor liries te raak nie. Hul advertensie/bemarkings veldtogte is kak, laaste CD is baie kak en jy het nie 'n kans om haar te kry nie pappie (gaan google Ninja se tattoo yster). Geen fokken kans nie!

 5. GrootOomPoesa

  Jagsjannie jy moet admit hulle het dit gemaak in die musiek industrie. Wat hul nuwe cd betref raai ek jou aan om hulle Rolling Stones interview te lees voor jy jou bek uitspoel oor Die Antwoord…..Poes

 6. Heff

  Just to clarify, Die Antwoord are awesome and as far as I know, here in North America we love their work. 

 7. Prof. Bokdrol

  Drie jaar later en mense kop nog steeds nie – fokkit, jarre gelede was daar hierdie bra met die naam Liberace, mense het vir hom gesê hy sing soos 'n doos, hy speel klavier soos wat Julius Malema houtwerk doen, hy trek aan soos Vernon Koekemoer se fudgepacker boetie, en fokweet wat nog alles – toe tjoon hy hulle: Well, I cry all the way to the bank…

 8. Jags Jannie

  Prof, goeie punt daar beet. Malema ‘cry ook all the way to the bank’ maar verdien hy dit? Fok weet nie, die ongeleterde etter?

 9. Prof. Bokdrol

  Jags Jannie, Malema is so 'n groot kont hy sal nooit hard genoeg kan huil om op te maak daarvoor nie…

 10. Petrus Ponkiediel

  Die Antwoord se musiek is gemors. Ek het grootgeword met die greats. Black Sabbath. Deep Purple. Emerson, Lake and Palmer. Ten Years After. Pink Floyd. Wie onthou ons eie Underground band, Freedoms Children? Bob Dylan. Rolling Stones. Beatles. Nazareth. Bread. Golden Earring. Dit was Musical Giants. Die Antwoord is doodeenvoudig kak.

 11. Petrus Ponkiediel

  Led Zeppelin. Moody Blues. Jethro Tull. Styx. Janis Joplin. Jimmy Hendrix. Jim Morrisson. Hoe lank is die lys? Fokken lank. DA is rubbish

 12. Prof. Bokdrol

  Petrus, meeste stuff later as ongeveer 1895 geskryf is in elk geval oorwegend 'n pot kak, na my beskeie mening.

Gooi Comment