Dis naweek, kom ons fokken duik!

In Dis naweek kom ons fokken duik! deur griffin

duik duik

En nou vir 'n spesiale Interzef video wat Harige Hendrik vir ons aanmekaargeslaan het. Omdat dit Vrydag is. En omdat jy will fokken duik!

PS: Ons weet die intro sequence tune dis Donderdag, maar dis wat maar gebeur as mens videos maak 3uur die oggend op 'n Vrydag met 'n bottel whiskey in die hand. O ja, en nog 'n rede hoekom ons vroeg duik vandag, is om julle te vertel om 14:00 in te tune op http://interwebsradio.com – ons speel Van Coke Kartel se hele Wie's Bang album back to back, pappie! Check die player daar op die regterkant van die site. Ja, daar bokant Yo-Landi se bakkies. Fokken druk play.

Hierdie post is 798 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,239,260 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDis naweek, kom ons fokken duik!