Watkykjy se nuus round-up. Week 4.

In Wat is nuus? deur griffin

Vrou glo vas sy erf R50mil

'n Vrou wat heel moontlik gaan naslaan het het of die woord "gullible" in die woordeboek staan nadat haar vriende haar poef getune het, is nou in moerse skuld. Dit nadat sy per SMS ingelig is dat sy R50m in erfgeld gescore het. In plaas daarvan om die SMS ignore te kap of te delete (wat tien teen een deur 'n Nigerian gestuur is), het die vrou 'n moerse party op skuld gegooi, family van die Kaap af laat invlieg en die stadsaal gehuur vir 'n groot fokof party.

Die chick, wat 'n supervisor op 'n aartappelplaas is, glo vas dat sy die geld gaan kry. Die movie title Faith Like Potatoes het nog nooit die ironiese hamer opgetel en iemand so hard gebliksem soos vir hierdie chick nie.
 O well, gesondheid uit die grond uit, mevrou donkie…  – News24

'n Voorbeeld van SA se fokken onnosel drug trafficers.

So gepraat van donkies – 'n drug mule van Suid Afrika is vasgetrek op Malawi se lughawe nadat sy met vier kilogram se snoetspoed gevang is. Die vrou wat van Brazil af gevlieg het, het erken dat 'n drug gang haar R30k aangebied het om die drugs Joburg toe te smokkel. Dit was haar eerste fout, want as 'n gram coke op die strate vir omrent R300 verkoop, het sy met R1.2m se drugs gesit. Tien persent se komissie moet at least R120k wees. Dom bitch.

Die tweede fout wat sy gemaak het was om die coke in te smokkel in 'n baby pram se hol pype. Hoe het die ouens in Malawi haar gevang? Hulle het agtergekom dat daar nie 'n baby in die pram was nie. Hoe poesdom kan jy wees? Jirre.

Ironies genoeg gaan hierdie dom bitch die tax payer baie meer zak kos om haar lui ass in die tronk te hou as haar measily R30k wat sy nooit gekry het nie. –  News24

Nerd maak SA se naam poes

'n Nerd (heel moontlik van Suid-Afrika) was deel van 'n groep mense wat aan Minecraft, 'n super boring online game wat deur meer as 2.5mil mense gespeel word, se translations gewerk het. Hy het die menu options gaan vertaal in Afrikaans en sommer afgeskop met "You are a NIGGER!"

Jirre jou doos, word wakker. Dis fokken 2012. – Kotaku

minecraft

Mac fanboys kan nou hulle iPads naai

Het jy een van daai vriende wat 'n iPod, iPhone of 'n iPad het en totallly 'n fokken doos oor dit is? Jy weet waarvan ons praat. Nie die gewone ou wat net toevallig 'n iPhone het nie, maar daai ou wat reken alles wat nie Mac is nie, is total kak. Daai "PC is kak, Mac is god" tipe vibes.

Wel ons het goeie nuus. Jy kan nou vir jou vriend tune om sy iPad te gaan naai as hy so vreeslik lief is daarvoor. Die vernaardigers van Fleshlights (daai torches wat soos poese lyk) het nou 'n iPad casing gemaak met 'n Fleshlight aan die onderkant. Jou beterweterige vriend kan dus nou 'n prentjie van oorle Steve jobs op die interwebs oproep, op sy iPad display, die fokken MacDaddy wees en na hartelus naai.

How do you like them apples? – Gizmodo

naai jou ipad stukkend

Sif hartoorplanting

Jy ken die 5-second rule? Jy sit en kyk American Idol en vreet 'n pak Flings. Jy kyk nie wat jy doen nie en oppad na jou mond toe drop jy die chip op die vloer wat jy drie weke laas gewas het. Jy skree "five second rule!", gryp die chip van die vloer af en druk dit terug in jou smoel.

In Mexico city het iets soortgelyks gebeur. Dokters moes 'n hartoorplanting doen op 'n chick, maar terwyl hulle die hart ge-transport het, het die tupperware se deksel afgekom en die hart het in die straat beland. Ondat harte oor die algemeen so skaars is soos tenders vir witmense in Suid-Afrika, het hulle die outjie afgespoel en voortgegaan met die oorplanting. Gelukkig was die orgaan in glad wrap of iets gewees, anders het die cherrie se hart dalk net kak gevreet… – Jezebel

Steve Hofmeyr ontdek die interwebs

Meer as twee jaar nadat Die Antwoord se tune "Wat Pomp" release is het Steve Hofmeyr, of dalk eerder sy fans agtergekom dat die tune bestaan. Hulle freak blykbaar uit oor hierdie gedeelte van die lyrics wat Jack Parow sing:

“Look at that lekker romantiese Afrikaans superster rapper… Lat die beat drop player. Die naam’s Jack Parow fok Steve Hofmeyr. Wat Pomp Julle.”

Hofmeyr is blykbaar besig om aan 'n response te werk. Ons is nie seker of hy kan rap nie. Hy reageer mos altyd in song, soos daai keer met Malema.

Jack Parow was nog meer verbaas as julle ouens wat hier lees:

“Daai is ’n ou song, bra. Hoekom is daar nou ’n bohaai?
“Steve is ’n pimp. Hy het sy eie gat gegrawe.
“Hy is ’n rowwe man wat like van doppe kap en ’n klomp girls opchat.
“Ek kan nie help as hy só is nie,” het Parow gesê.

Ons sal seker oor vyf jaar uitvind wat Nicholas Louw dink van Jack Parow se nuwe tune:

"As jy van die liedjie hou, poes vir Nicholas Louw" – Rapport

die antwoord

Hierdie post is 129 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,225,912 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinWatkykjy se nuus round-up. Week 4.