Pomp ‘aai Duitse turbo rave jonguh!

In Fokken Zef Videos deur Christo Brandbruggies

Ek ontmoet moer baie Duitsers in my job, en ek het besef jy kry blykbaar net twee soorte mense in daai land. Die droë ou siele (meestal met kak sif tande) met geen sin vir humor/persoonlikheid nie, en die maller as 'n Capey op 'n papsak en tik binge-mal (ook met kak sif tande). Daar is definitief 'n moerse cultural difference tussen ons en die Europeers. Een ding is verseker, hulle smaak van RAVE pappie.

Wel bygesê, die jirreweet wat Duitsers of enige ander nasie in beskawing sal skiem van die kak wat ons kweek hier op eie bodem. En met bodem bedoel ek die bodem van die galpens van die satan homself.

Daar spuit die kots so dubbelboog uit my neus uit. Jammer ek weet ons het twee dae na daai song uitgekom het 'n pact gemaak om nooit nooit NOOIT weer daai song te speel of eers te mention dat ons al gehoor het daarvan nie. Fokken sorry julle. As jy daai giftige rave tune bo wil download kan jy die link volg.

Nou kan jy hom lekker hard pomp as jy deur Pretoria se strate ry en jou larny hou met jou nuwe Amarok. Julle binnelanders laaik mos van shine vang, geniet hom, jy gaan die laaste jaar voor die wêreld eindig jou doos suur werk om daai bakkie af te betaal.En wat is die hele storie met die "007" op elke GP en FS nommerplaat? Dink jy die tsotsi wat jou gaan hi-jack sodra jy terug is in Gauteng gaan skiem jy's 'n highly trained killing machine en jou uitlos? Hy gaan nie, en dis poes kommen. By the way, dankie aan al julle Valies en Vrystaters vir julle kuiertjie hier by die see, dit was kwaai lekker, maar dankie dat julle ook nou gefokof het. En as julle volgende jaar weer afkom, bring julle eie ice-makers, lang broodrolletjies, charcoal en Stuyvie Blou, want fok julle as ek weer so moet sukkel volgende Desember.

Groete uit Mosselbaai. En pasop vir die tsotsies (p.s. daar's een agter jou by die skuifdeur, moenie nou kyk nie! Panic button. Play dead!)

Hierdie post is 212 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,227,291 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
Christo BrandbruggiesPomp ‘aai Duitse turbo rave jonguh!