Ope Brief aan Israeli Immigration

In Briewe deur Watkykertjie bydrae8 Eiertjies

Lyk ek soos ‘n fokken terroris? Ek heg foto aan net dat julle kan seker maak.

Asseblief, vertel vir my, hoekom moet julle my hele fokken tas uitpak nadat ek vir julle gese het ek het die fokken ding self ingepak, en dat ek nie enige gebruikte kondome, draks, plofstof of verrykte uraan ingepak het tussen my kouse nie.

Julle Pak fokken alles uit, en se dan vir my nogal “Thank you sir you can move on” sonder om my te help om 3 maande se kak weer in te pak. Fok jou, immigration chick met die moerse tiete.

Ek dog toe, nee alles is  nou piele, ek kan maar “move on” maar nee, julle kom met die coup de grace, please step this way sir, ondervra my vir 2 fokken ure. Gooi ‘n “please strip to your underwear” en toe ek laat weet ek het nie ‘n fokken onderbroek aan nie, toe gaan haal julle ‘n fokken chick om te kom kyk en te help met die body search.

Ek sit nou hier en huil bietjies bietjies terwyl ek nie eers kan torrent op julle wireless nie.
Julle almal se ma se poese
Ek hoop julle verstik aan die fokken Bezeq infrasruktuur wat ek die afgelope 3 maande aan gewerk het.

Dries

Hierdie post is 128 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,349,217 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Watkykertjie bydraeOpe Brief aan Israeli Immigration

Comments

 1. Prof. Bokdrol

  Kekekekeke! Ja ons het ook al mense vir training in Israel gehad en hulle het almal gekla oor hierdie ding by doeane, dat hulle jou behandel soos 'n Ventersdorp boer maak met iemand wat hy sy mielies vang steel het, maak nie saak wie jy is of hoe nice jy probeer wees nie. Maar dis vir jou eie beswil, hulle traai maar net die cameljockeys met TNT-waistcoats van die aêrie afhou. Check mooi, die El Al aêries word oral oor op die aanloopbaan bewaak deur die Mossad of wieookal. Maar ja, dis steeds 'n baie tos ervaring…of dalk is hulle net almal in 'n kak bui: hoe sal jy voel nadat hulle jou piel se vel afgekap het sonder om jou toestemming te vra, en jou gedwing het om 7 jaar in die army te wees?

 2. Prof. Bokdrol

  Fok, ek het seker nog hangover of iets dat ek my e-mail adres verkeerd getik het in die vorige comment – waar de fok kom daai pers goggatjie-gravatar vandaan?

 3. Jacques

  Ja jong…  Ek het self 5 jaar daar gebly (moenie vra nie, poesie laat mens vreemde goed doen) en nog erger as jy ervaar (4 ure ondervra NA EK CYPRESS TOE IS OM MET EEN VAN HULLE TE TROU!!!)
  Wat ek wel besef het is mens moenie nice wees nie.  As jy nice is dink hulle jy steek iets weg. Jy moet nes al die jode wees wat hulle elke dag hel gee.  Stop net short van vloek en skree en dan dink hulle jy is normaal.  Vak'd ap maar dis hoe hulle koppe werk…
  Soos my eks skoonma altyd gese het: "ons baklei nou al vir 2000 jaar en ons sal vir nog 2000 baklei…"

 4. Bert Beesballas

  Die fokken Jode en die Arabiere sal nooit ophou om mekaar op te fok nie. Tot in die ewigheid in.

 5. Prof. Bokdrol

  Korrek – net jammer die res van ons moet met hulle kak opgeskeep sit wat hulle nie kan uitsort nie. Nog meer fokken ironies is dat hulle eintlik almal etnies tel as Semiete…

 6. Dirk Diggler Diktros

  Hierdie is n nuttelose gehap na poep.  Een van my voornemens is om nie meer in kak insette ingewikkel te raak nie.  Hierdie is n n gepraat van stof.  Van niks kom niks.  DDD

 7. Prof. Bokdrol

  Vanwaar daardie vroeg-jaar bitterheid, DDD? Is jou tottie se punt ook afgekap sonder jou toestemming as babbakie – of nog erger, moes jy ook (soos ek) terugfok werk toe vandag? Helaas, helaas – Maandag het homself vermom as Dinsdag, die ewige poes…

 8. Jagged John

  Been there, done that … will go back on a moments notice though – awesome place, except for the security problems, miff zol, lack of relevant signage, etc.

Gooi Comment