Nuwe limited Blink Stefanus skippies beskikbaar

In Zefshop deur griffin

Elke paar maande bring Blink Stefanus 'n nuwe range shirts uit op Zefshop. Die cool ding is dat die ranges uitgebring word in limited hoeveelhede, so jy lyk nie soos elke tweede Ed Hardy poes nie. Jy is 'n unieke sneeuflokkie. Mos.

In die nuwe range is daar agt nuwe designs en daar is slegs 30 shirts beskikbaar in elke design in verskillende sizes. As jy nie zak het nie, kan jy vir Blink Stefanus op Twitter volg. Hy run eenkeer per week een of ander fokken weird  kompetisie waar hy stuff weggee.

Andersins kan jy hierdie outjies aanskaf op Zefshop

blink zap

blink 8 bit

blink UK

blink che shirt

blink red bird

blink USA

blink ish

end is naai

Hierdie post is 202 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,792 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNuwe limited Blink Stefanus skippies beskikbaar