Whaaaa! Passop vir die moffies!

In Fokken Main Videos deur griffin24 Eiertjies

Hierdie post is 174 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,251,658 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinWhaaaa! Passop vir die moffies!

Comments

 1. Dirk Donker

  Die is heel moontlik die poes snaakste ding wat ek nog ooit in my hele lewe gesien het!
  It's an invisible disease! Bhahaha, bring terug die dae toe dit nog onwettig was om kussing te byt!
   

 2. Dirk Diggler Diktros

  Verstommend.  Daai scene rondom 42,43 en 44 sek waar gay Ralph sy eerste fisiese kontak-move maak en sy hand op die onskuldige "slagoffer" se skouer plaas en hom so n masser/drukkie/streling gee het my lekker binnesmonds laat kots.  Hierdie kan puik reklame vir anti-aids en voorkoming van std's wees – met n bietjie/baie editing.  Die funniest ding is dat hulle in die video klip beweer dat "Ralph siek is, n sickness in his mind". Nou ja maters, as dit so was sou die wereld in n baie kakker plek gewees het.  Van my beste tjommas is tailgunners en heel openlik oor hul anusaddreskap.  Goose wat ek ken is koekstampers en soutlekkers, maar oop vir oortuiging in biseksuele leefstyl. Enige volunteers?   DDD

 3. Legz66

  OMG i hitched a ride from that guy in the 50's am i gay now?

 4. Johnny Panic

  Jissis – ek het gehitch en gehitch en gehitch toe ek n laaitie was en n jaagse man het my nooit opgetel nie. En ek wens ons moffies kon sommer "demand intimate relations" as and when we needed it. Befok!!!

 5. Evert

  Ek dink FNB kan dalk vir die ander span bat. Hulle het my vanoggend omgedraai, oor die stoel gebuig en nie eers 'n reach around gegee nie.

 6. Jakes

  Dankie fokken tog die wêreld het al 'n bietjie verander… 'n siekte!?

 7. #1 Pisscat

  FOk ja !!!  Dit is 'n siekte……  mal moere – wie de fok laaik nou 'n man se hol, tiete, is liefde !!!!

 8. Prof. Bokdrol

  NS: "May appear normal…" Ja fokken sure, die gemiddelde dude op hierdie planeet lyk soos Sigourney Weaver se Alien monster, plus 'n bles, plus afgruwelike Ray-Ban shades, plus 'n kak stel wiele (daai gryserige paintjob is ook wel fokken eentonig.) Ek skiem Jimmy was ennieway 'n rentpiece, sou jy my beskeie mening dalk vra…

 9. DRIESS

  Nee wat.Ek is nie bang dat n vreemde ou my sal optel en rape nie.Die bank en die ander skuldeisers pomp my mosseltjie anway elke maand so erg dat ek al n tampon met dra.

 10. Jacques

  So im gay!!!!! And that makes ma sick, WTF? Ek hou nie van p@$% nie, en dit maak my siek. Ek sal n paar str8 mans se vrou skaam maak.

 11. David

  Jacques groei seker 'n snor om die fokken rekmerke weg te steek

 12. JagsJannie

  Jacques, wat se jy eindelik? Al wat sin maak is "i'm gay" en "hou nie van poes nie". Die res is 'n deurmekaar fokken gebrabbel! As jy van "hol" hou, is die die verkeerde site vir jou. Want sien, ons hier is fokken straight, like poes fokken baie en naai vir die vale fok! Definitief!

 13. Dirk Diggler Diktros

  @ Jacques.  Hoe gaan jy n paar mans se vrouens skaam maak ?  Of is jy n gefrustreerde dominee anusadder wat kak gorrel?  DDD

 14. Dirk Diggler Diktros

  Goeie kontaminasiegebruik daar Prof.  Selde dat n man sulke woordspel op planeet kanaalbaber raaksien.  Groete aan Dr Onk.  DDD

 15. JagsJannie

  DDD/Prof, Gepraat van vriende, wat het van AMOS geword?

 16. Prof. Bokdrol

  JagsJannie, volgens berigte het hy ernstige inflammasie van beide sy tril en sy gewrigte opgedoen hier oor Krismis met al die WKJ tiete-prenkies. Ons wens hom spoedige beterskap toe – sjym, blykbaar moes hulle hom in 'n straightjacket sit en swaar verdoof om hom te kry om sy hande van sy piel af weg te hou…

 17. JagsJannie

  Dankbaar Prof en baie sterkte aan AMOS. Sal solank enetjie vir die "broederskap" neem. Letterlik en figuurlik!

Gooi Comment