Dear Diary – Muizenberg

In Snotstories deur griffin

Dear Diary

Kwaai naweek in Kuip Town. Vrydag was prêt. Ek het al die geld van Zimbabwe ooit betaal by ‘n Puma party op V&A Waterfront. Lekker sporty vibes. Amper soos die dronkman se Olympics gevoel met al die fun and games wat Puma geboed het. Tafeltennis, Tafel sokker, sketchy ten pin bowling. “Here’s to the after hourse hero” of watokal hulle tag line deesdae is. WKJ het die woorde uit my mond uit ge Tweet toe hulle skiet “Over priced piel in my hol”. Ja Cash Town kan kan kak duur swaai. So duur soos ‘n matriek laatie wat sy ma se fokken Auri in Sandton kresh kak dronk op ‘n borrel shooters wat hulle skelm by die matriekafsekid geklap het. Anyway, ‘n witwarm chick Dj wie se naam my ontduik het die aand ge open, Holiday Murray het lekker vibes gemaak, Jack Pa – row, het kak lekker ge klêts. En laastens het die moerefokken werring Dj’s my weer laat suip, vloek, dans en my cherrie huistoe vat want al daai old school trêks het my simpel gehad. Lekker. So lekker dat ek Saterdag fokol van iets af wou weet.

Kom Sondag. Ek en die mense na aan my hart skiet deur Muizenberg toe. Woord is, dis ‘n lekker beach met oraait warm water, dis darem nog in die Indiese oseaan so jou piel lyk nie soos n peach kleurge smurfie with a bad hair day as jy klaar geswem het nie. Anyway, dis ook ‘n leker plek om te leer surf – en ons almal is mos blerrie poes goeie surfers is ons nie? Lang storie kort en ek het soos ‘n kont diep uit die binneland daar in die vlakwater gesukkel en gesoebat en gespartel. Tipes fokken vakansieganger/wannabe surfer. Darem het ek die res van die aar om te oefen. So kak sleg soos ek was, was dit n lekker dag by die beach. Jy kan sommer al die gear wat jy kort om tot versuip toe moeg te raak in die water huur daar by die Rastas op die beach.

Na al die prêt in die water kom ek toe die bra tëe in die parking lot. Hy kyk dat die karre “su’vive” en “almal darem ‘n plêkkie byrie sea kry”. Sy naam is Peter Peterson en hy surf nie. Hy skateboard en pas jou kar op. vir n paar bokke was hy hom skoner as ‘n non se bêk.Nou Peter se board kom nie van jou local skate of surf shop nie. Nee syne kom straight uit ‘n creative coloured car guard se hart uit. Een wiel agter, twie wiele voor. Fo’’ol tanne boe.

Tot volgende keer.

Jou ma se poes uirie Kuip uit.
Poes klein Ruantjie
Peter Peterson #2

IMG00646-20111211-1644

Hierdie post is 99 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,857,215 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinDear Diary – Muizenberg