Daar is alweer fokol op TV

In Gorrel kakpraat deur griffin

Ons is geneig om fokken maklik te kla dat daar net mooi niks op TV is nie, maar ek wonder of dit altyd die waarheid is. Tel bietjie jou DSTV remote op en flip deur so paar channels. Ek is seker jy sal iets vind om te kyk. As jy een van daai mense is wat kla dat goed die hele fokken tyd herhaal word, moet jy seriously sonlig inkry, want om vir 24 ure lank straight vir die kassie te staar is about net so gesond as om heeldag te sit en pyp skoonmaak tot jy manbotterloos is. Dis ook ongesond.

Check bietjie hoe het dinge in die 80s gelyk. Jirre outjies, die kinders het dit sleg gehad. Ses ure TV per dag en dis fokken dit. Hoeveel van hierdie programme sou jy nou kyk as dit al was wat ons gehad het?

80sTV

Jy sou Pop Shop gekies het, right? Elke week sal jy wag tot Vrydag om Pop Shop te kyk, 'n supercool musiekprogram wat 20 minute lank is sonder enige advertensie breaks. Jy moes jou pis inhou en hoop jou pa stuur jou nie kafee toe om vir hom Chesterfield 30's te gaan koop nie. Jy kon ook fokol tape, want daai eerste VHS recorders het about net so baie gekos soos jou ouers se Datsun 120Y. Plus dit was van die duiwel af…

Of sou jy Pop Shop gekyk het? Kry bietjie insig in retrospect:

Jirre Cedric Samson, waar kry jy daai fokken hectic outfit?

Hierdie post is 439 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,151,933 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDaar is alweer fokol op TV