Blink Stefanus op holiday in Kaapstad

In Fokken Zef Videos deur griffin9 Eiertjies

Hierdie post is 72 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,356,222 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinBlink Stefanus op holiday in Kaapstad

Comments

 1. DRIESS

  Bwahahahahahaha! Ons Kypies is darem  moooooooeeeeeerse ZEF!check daai Black Label QUARTS……………..Dis ons kypies se stapel voedsel daai.Daai colourd ou se verkeere tand is uit though…….Uncle Sedick,Antie se Po#s hahahahahahahaha            Enjoy Kyp Town Stefaans

 2. Allan Boesak

  JA , lekker ou Stefaans , innie Kaapstad in my bru !Lyk vir my soos Sondag oggend Midmar Quarts innie Town in …

 3. JagsJannie

  AaD, not te fok dreads vir my nie. Die konte wat ek vir maatjies het sal crack en aaptwak en coke en al wat 'n draks is in my dreads sit terwyl ek slaap. Dan sit ek met my poefgaatjie lekker oop gesper in Victor Verster of Pollsmoor!

 4. Dirk Diggler Diktros

  Dankie BS.  Knap gedaan.  Almal wat wil – ek het nog altyd n spesmaas as n ou dreads laat weef sal jy jou holhare vol sop van n ander ou vat.  Kussingbyters.  DDD

 5. dabruin

  PinKi & DA bruin @FACEBOOK.our music is more free than Nelson.

Gooi Comment