Sneaky Prawn Vader en Bebop maak deesdae kak in Ghana ook

In Fokken Zef Videos deur Christo Brandbruggies11 Eiertjies

Daar's al 'n jarelange showdown aan die gang tussen hoofsaaklik die Japs, Kaaskoppe en Duitsers om te check wie die  CRAZY-AS-FUCK beker kan vat as dit kom by moewies maak. Baie lande het getry om die paartie te join, party het hulle ballas aan hulle binneboude vas gestaple, ander het midgets met perms afgeneem wat hulle tiete flash en mekaar moer met mic's, selfs hulle het nie die cut gemaak nie.. Toe kom Afrika, heavy fokken underdog wat hy altyd is, en drop hierdie Cullinan op die tafel (hy is is al op Watkykjy behandel, maar dien as reference):

Ek was amper huilerig van trotsgeit en fokken ubuntu en liefde vir volk en vaderland, maar die beste was nog oppad. My tjommie Arno wat graft in Gabon het hierdie beauty uit Ghana die anderdag vir my gemail, fokken special enetjie hierdie. Street Fighter meets Sneaky Prawn meets Bebop (TMNT) meets Darth Vader meets "7 Days (The Ring)",en sommer bietjie Happy Clappy vibes aan die einde, net om jou goed te befokfy.

Nkrato Muddafukkas! – PEOWW! PEOWWW!! 

(Shot Vlekke)

Hierdie post is 88 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,359,746 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Christo BrandbruggiesSneaky Prawn Vader en Bebop maak deesdae kak in Ghana ook

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Die 21 sekondes wat ek kon sien van die tweede clip was poessnaaks.  Veral die drol en brood is oskar pappa, oskar.   DDD

 2. DieRoot

  Moet nie van hierdie baanbrekers se eerste poging Tebaatusasula vergeet nie…fokken juweeltjie!

 3. JagsJannie

  En die punt is? Pot ongesonde kak wat opgedis is, fok!

 4. knortoffie

  Ek dink dit is heel moontlik fokken mainer as Captain Alex

 5. thysmetys

  Ek soek daai vokken Captain Alex, ek het nou so hard gelag ek het amper in my broek gekak!

 6. Arno

  Sien jy het toe die clip gedeel….hahahaha…Ek lag nou nog vir die k@k……imagine net hoe tos die ander shit moes wees vir hulle om die "Oscar winnig movie" te view op tv,net in Wes-Afrika,ek se jou…..hahahaha

 7. Dirk Diggler Diktros

  Geduld liewe roofkykers.  Aussendlich kry ek Kaptein Katkop of watookal sy naam is gekyk.  En nodeloos om te se van nou af dra ek fokken adult diapers as ek die goed kyk, want dis soos om valium en lakseermiddels saam te drink, dis so cool, jy bekak jou en geniet dit.  Arno, ek kort Marmite, Bovril alleen doen nie die ding nie, Acid in Durbs te fokken sterk my ou…..enige ander raat?  DDD

Gooi Comment