Radio Kalahari Orkes – Staan My By

In Kief musiek deur griffin7 Eiertjies

Een van Radio Kalahri Orkes se beste hits, Staan My By. Die music video feature ook op hulle DVD “Die Geheim Van Slangfontein” wat ons later in die week sal review. Genuine ‘n befokte tune wat deur Riaan Malan geskryf is. Dit feature ook Chris Chameleon.

Lyrics:

O die winter wind
Wat oor ons wêreld waai
En die donker stêr
Wat in die hemel draai

En ʻn teken langs die pad
Wat vorentoe bedui
Hierʼs die einde van jou drome
Hier kom jy nooit verby
En jy besef terdee

Jou laaste kans verdwyn
Want jou gees is moeg
En jou liggaam pyn

Dan kom ek vir jou haal
Dan kom ek vir jou sê
My vriend, o my vriend
Ons moet nooit gaan lê

Tot die bitter end
Tot die son uitbrand
Tot die see opdroog
Anderkant die verste anderkant

Al staan ek alleen
Sal ek nooit gaan lê
Ek sal steeds hier staan
Vir jou die waarheid sê

Staan my by, my bra, staan my by, my bra
Skouer aan skouer
Sy aan sy
Ek sien, ek sien,
Ek sien die verste anderkant

Hier kom ek vir jou haal
Hier kom ek vir jou sê
Ek sê nee, nee, nee
Ons sal nooit gaan lê

Tot die bitter end

Hierdie post is 310 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,350,683 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinRadio Kalahari Orkes – Staan My By

Comments

 1. Dirk Diggler Diktros

  Totaal ten folle magies (en ek praat nie soos as jy n skaapkop afval met oe en al geeet het tot jou magie wil bars nie.).  Hierdie is die kak.  Ek is n proponent van Afreakaanse musiek sedert die Voelvry toer en daar was n legio kak waarna ek aan moes wurg tussenin, maar maats, hierdie laat n man se ballas botter pomp.  Tot jy klonte skiet soos n bosvark.  Met apologies aan Prof; JSB en WAM se kollektiewe moere kwadraat. Once.  DDD

 2. Ou de doos

  Dis mos nou beter as 'n patetiese dogtertjie met 'n kak haarstyl wat probeer kyk hoe lelik sy kan praat..

 3. Prof. Bokdrol

  DDD jou fokker, ek sien nou eers jou comment – ag dis OK bra, different strokes for different folks, julle manne uit die Vrystaatse vlaktes laaik dinge bietjie anders. Dalk sal ek eendag as ek gepis genoeg is actually die track luister…

 4. JagsJannie

  Prof, moet seblief nie tyd mors om na die kak te gaan luister nie. Tyd is fokken belangrik en dink jy kan beter tyd spandeer saam met jou geleerde vriend Dr Onk oor 'n paar glasies van die beste uit die wingerde. IMHO obviously!

 5. Bernice

  OU DE DOOS, EK DINK JY IS BQ TE POES OUD VIE WEBSITE… AS JY NIE VAN dIE ANTWOORD HOU NIE WAT DIE POES DOEN JY OP DIE SITE MY BRA? JY WEET NATUURLIK DAAR IS SITES VIR OU MENSE SOOS JY… NIE NOODWENDIG SEKER WAT NIE, MAAR APPARENTLY HET GOOGLE ALS….. SO CHEERS

 6. Pieter Zepper

  Staan my by my bra …. Staan my by my bra !! Radio kalaharie orkes ek LIKE julle ! Ek beplan n toer miskien soort van “dokumenter” met my ou en enigste kar wat ek het n 1983 Passat s/w deur Suid Afrika vir ons arm mense wat nog nooit verder as hulle eie woonbuurt was nie, as julle raad het en sou ek miskien van julle hulp benodig, hoe kan ek jul kontak my epos pieterzepper@nokiamail.com net raad en hulp, (geen kontant) Dankie

Gooi Comment