News24 dink Prins William is ‘n helikopter.

In kak nuus deur griffin

Check, daar is 'n spesiale website wat met hierdie goeters deal, maar hierdie was net te precious om dit nie op Watkykjy te kom looi nie. Dit lyk of Sondag flesvat dag is by News24 se kantore. Sommer so uit die boonste laai uit. Gryp daai bruin papiersak met die vod!

Die nuutste?

Prince William is blykbaar 'n helikopter. Jy maak uit van Thomas the Tank Engine en Jay-Jay the Jetplane? Miskien gaan hulle nou sulke toys vir kids begin maak. Sulke plastic helikopters met Prince William se gatsiggie op. Kom ons hoop News24 word at least daarvoor ge-credit. Well done ouens, dis 'n moerse cool idee!

prince william the helicopter

(shot, Umfubi)

Hierdie post is 109 keer in totaal gelees en 2 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,142,106 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinNews24 dink Prins William is ‘n helikopter.