Ghana het serious fokken movie making skillz

In Fokken Zef Videos deur griffin

Maats, gaan skrop eers gou vir julle 'n still plekkie uit iewers voor jy hierdie kyk. Ons stel 'n klankdigte badkamer voor, sodat jy die movies op jou laptop kan kyk terwyl jy jouself bekak. Dis serious shit hierdie en dis fokken scary. Ons het dit goed gedink om vir julle nog so paar movies van Ghana te gooi na aanleiding van so paar vorige posts. Check, ons het al Nigerian, Ugandan en Indian movies met hulle special effects ook op Watkykjy gelooi, maar Ghana stap weg met die eerste prys.

Ghana, kan mens amper sê, "is to Hollywood what MK is to MTV." Ghallywood?

Onthou om die toilet die hele tyd te flush sodat mense nie hoor watse aanvalle jy kry nie. Veral by die werk…


Het jy gesien hoe skop hy daai laitie? Fokken Naas Botha se moer, my tjom!


Check jy hoe spring die leeu by daai chick se poes in? Jissis, dis fokken gevaarlik. Die leeu self is ook die wenner in hierdie video. Baie heavy 3D vibes. Shrek is beswaarlik beter ge-animate…


En? Was dit nie befokste flieks wat jy nog ooit gesien het nie? Maak dit jou ook nou lus om vir local TV te werk? Jy't net 'n handy cam, 'n PC computer en kakcheap sofware nodig. O ja, en dieselfde klein swart laitie vir al jou flieks, maar laat ons nou nie Leon Schuster se geheime hier weggee nie. Besides, jy gaan sukkel om vir Alfred Nthombela te book – hy is reeds besig met sy volgende Schuster movie…

Laat jy aan die werk spring!

(shot, Riaan)

Hierdie post is 131 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,857,216 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinGhana het serious fokken movie making skillz