Fok Sorry… Ons Is Terug!

In Park soos 'n poes deur griffin

More, Ons se sorry… fokken sorry!
Ons was doos besig en die parking poeste het weg gekom met moord die afgelope tyd. Ons vra om verskoning en ons is nou terug met n bang. Desember is heavy vinniger opad as wat jy n gwat kan optel in hatfield square op n Saterdag as die lions die curriebeker gewen het. Hoe het die girls altyd getune? “Ek sal jou naai as die lions die currie cup wen.” Opskud ginger, nou is jou tyd en dit hou net ‘n jaar.
nou ja, ons gaan so stelselmatig al die backlogged submissions hier gooi (die wat ons nog het en nie iewers langs die pad weg gedonner het nie). Weereens, sorrie. Ons het nog meeste van die submissions so hulle kom. As julle dit het, en julle sien nie julle outjies s’n nie, looi hom maar weer en ons gooi hom op.
Die eerste een is van Ray: Doos in Mayville

More sê!

Ek het hierdie doos gesien parkeer op die geel eiland reg buitekant McDonalds in Mayville (Pretoria). Daar is 4 oop parkerings langs hom, en nog 6 wat minder as 8 meter van sy kar af, en net so naby aan die ingang.

Ongelukkig is Blackberry’s se kamera kwaliteit net so kak soos die ou se parking skills so mens kan nou nie sy registrasie sien nie.

Shot vir die site!

Ray


Shot Ray

Onthou maats, as iemand soos ‘n poes parkeer, is die kans groot dat hy soos een sal bestuur ook…

Hierdie post is 72 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,601,485 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinFok Sorry… Ons Is Terug!