‘n Royal Fokop

In Briewe deur griffin

Ingestuur deur Apples


Die afgelope naweek was daar weer een of ander belangrike meeting waar Prins William en sy vrou, Kate Middleton (wat ons nou blykbaar mos ‘Katherine’ moet noem, want ‘Kate’ is ‘n pleb se naam), betrokke geraak het. Volgens ‘n Britse koerant wat die voldende dag daarop verslag gelewer het is die Duchess nou pregnant. En jy het gedink dis verby. Nope. Al daai girls wat so geskree het toe die Royal Wedding wêreldwyd op die TV was, al daai girls wat so gesug het en aangegaan het oor hoe fokken oulik die hele spektakel was en jou girl, aan wie jy waarskynlik as gevolg van “Will en Kate” verloof is, het nou ‘n nuwe rede om weer deur die hele roetine te gaan.

Ek het ‘n problem met die berig, though. Sien, die koerant se evidence was net eenvoudig nie sterk genoeg na my sin nie. Hulle bewyse? Kate het decline om ‘n peanutbutter-koekie te eet, glo want swanger vrouens word gesê dis nie goed vir die kind nie, en sy het ten minste twaalf keer in twee ure aan haar maag gevat.
 
Die universele handgebaar vir "O Fok. Ek's laat.":

pregnant

Wat ek graag wil weet is of die persoon wat hierdie berig geskryf het enigsins gedink het aan die alternatiewe vir hierdie tipe gedrag. Eerstens, miskien was die arme vrou net nie lus vir ‘n peanutbutter-koekie nie. En tweedens, Kate Middleton is nou wel royalty, maar dit beteken nie dat sy immunity teen virusse en ander nasty goggas gekry het nie. Tensy daar een of ander geheime ritueel is waarvan ons nie weet nie. Dit sal fokken cool wees, maar ek’s effens skepties. Anyway. Ek scheme daar is ‘n groot moontlikheid dat Kate oor die naweek ‘n ongewone hoeveelheid tyd in die toilet spandeer het. Ek fokken hoop dis die geval, want as dit uitkom dat sy wel ‘n blou-bloed skreebek oppad het moet jy maar seker maak dat jou girl elke oggend haar pil vat. Anders is jy in die kak.

 

Hierdie post is 176 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,153,605 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffin‘n Royal Fokop