Die naweek se zefspotters

In Zefspotters deur griffin

Wat 'n kak naam!

Groete,
Paul

gaylie fok

Dag Griff,
 
Ek gooi vanmiddag go-go juice in by die Engen daar bo in Berea oorkant Pitooria stasie, en so met die betaalslag check ek die joggie se naam uit – fokkit, ek het al kreatiewe inheemse name gesien maar hierdie een vat nie net die koek nie, maar sommer ook die hele bakkery.
 
Groete,
Prof. Bokdrol

My name is not Earl

Hey Griff,

Die een by die Vall Mall gespot die naweek. Mild to Wild reken hy op die die "druk vlerk". Smaak my daar is baie Down Force nodig om in Vuil Byl rond te ry.

Barend

Lekker ZEF (1)

Lekker ZEF (2)

Goeie spelling op n notice board in PnP

Dirk

IMG-20110925-00049

Hierdie post is 294 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 2,241,417 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
griffinDie naweek se zefspotters