Car guards – ‘n Watkykertjie soek jou votes vir sy video

In Fokken Main Videos deur griffin30 Eiertjies

Yes griffin,
 
Eks n finalis in so kortfilm kompetisie. Myne gaan oor karwagte, en eks seker daars n paar watkykertjies wat sterk gevoelens oor die saak het. As ek wen kry ek R15 000 – dan koop ek drinks vir almal by Schivas. Natuurlik kort ek stemme daarvoor.

Hiers die link na die video om te vote

Adam

oorlog

Hierdie post is 246 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,260,930 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinCar guards – ‘n Watkykertjie soek jou votes vir sy video

Comments

 1. NeelsvanPK

  Dink nie ek gaan vote nie, nes die Oppikoppi video was hierdie een bietjie kak…

 2. Warmwaterbrak

  So ons voel sterk oor die saak. Uhm, dat ons wel die fokken parking bays van hulle af moet huur?  Of moet sleg voel omdat hy honger is en darem nie rape en moor nie, maar net bedel? Want werk is dit fokken nie.

  Fok jou video se comment oor wat "white people" sou dink. Jy wil ons laat kak voel oor stereotipering, maar dan doen jy dit ook.

  Ek sal norrefok vir die video stem nie, al wil ek hoe graag 'n knop druk op so groot ipad.

 3. Wat Die Fok

  Dis n halwe poes movie!!! Jy kan die ding nie eers gebruik nie!!

 4. The Bullits

  Wat n pot TOS! die enigeste goeie ding van die videos is die AF girl se swart bra wat deur haar dun geweefde pink toppie skyn
  Chopper Adam probeer maar weer!

 5. NeelsvanPK

  Ek is bly ek is nie die enigste een wie dink hierdie vid is tos nie.

  Behalwe die feit dat dit tos is, verstaan ek steeds nie wat die fok die ou met die bakstene probeer doen nie? Geen karwag pak allerlei kak voor en agter my wiele dat hy eers dit moet wegdra voor ek kan ry nie.
  Ag neeman fokkit, ek is skoon uit beledigings uit…

 6. David

  Dink julle is so effe krities, nogal gedink dis nie te tos nie, en eks fokken lus vir gratis dop, so te moer met julle, ekt vir Adam gestem

 7. Babe

  wat n pot kak! Daai chick kan nie vir n fok engels praat nie.. ek sal eerder vote vir die regering voor ek vote vir die kak

 8. parkivarki

  Hoe da poes het haar kar geskuif….my fok man. Fokus fokus !!!

 9. Warmwaterbrak

  Besef ek nounet: Dis hoekom die creatives nie moet menings lug oor aktuele goed nie.

 10. drakie

  Het die kar geskuif omdat die handbriek nie op was nie?
  Hoekom lyk dit of hy daai baksteen gaan gooi? En vir wat klap hy so op die bonnet in die begin?

 11. Prof. Bokdrol

  Haai nee, jirresjym mense – waar's julle empatie??? Met bietjie vernuftige speurwerk kan ek berig dat as daai chick steeds 'n 1980's W123-reeks Merc moet ry, en leë kakpapierrolle moes gebruik om haar kwaf mee te stileer, is daar geen fokken manier dat sy R20 gehad het om vir die karwag te gee nie…

 12. NeelsvanPK

  Weereens, ek kan nie meer kritiseer nie. Maar al die bogenoemde vrae het ek ook myself afgevra.
  Die vrou sal verseker skrik en panic as dit fokken lyk asof hy haar gaan rape, haar kar steel, of haar ruit uitbliksem met 'n baksteen. Mens noem dit nie stereotipering nie, mens noem dit fokkin menslike instink.

 13. Salomien

  Ek dink dit was heel oulik…….gebruik julle verbeelding mense……en ek moes lekker lag vir die einde. Dis net Suid Afrikaners wat kan spot met ras en weg kan kom daarmee.  Baie goed gedoen Adam.

 14. Fran

  sorry, ek biki babbelas na gistraand se Kol concert, maar watdefok is die punt hiervan, is daar daar 'n punt? is ek nog dronk? miskien moet jy 'n waiter word by Schivas.

 15. SuperTrooper

  Adam, vat jou poes kort-fliek en druk dit in jou hol op – dis hondkak!! Jy hoef nie te wonder of ek vir jou gaan vote nie hoor…  Griff – haal hierdie kak af asb jissis!

 16. Got

  Ja sorry, maar daai is maar kak… daar is ander videos wat beter is… gaan nie vir jou stem oordat jy dieselfde website lees as eknie, sorry…

 17. GMan

  Dis 'n kak plot jou idioot. Dis JOU brein wat nog vibes van stereotypes in het dan dink jy jy lei die gehoor in een moerse trap in, jou dom doos. Die probleem lê by jou! Jou movie beteken fokkol, as dit 'n wit tannie was wat lyk of sy my wil rape sal ek ook wegspin, unless sy seriously lekker was….

 18. SuperTrooper

  Ek het gevote vir "The Offspringer"!!! Vat so Adam!!!

 19. NeelsvanPK

  Adam, sorrie tjom. Maar lyk nie die comments is 'n tuin van Eden nie.

 20. PK

  'n hele pot kak ,
  ek het gestem vir 'duiwel in die vis tenk'……het 'n befokte soundtrack

 21. PK

  soos die meeste mense se, 'n hele pot kak ,
  ek het gestem vir 'duiwel in die vis tenk'……het 'n befokte soundtrack

Gooi Comment