Interzef – Luthuli House

In Komix deur griffin4 Eiertjies

interzef luthuli house

Hierdie post is 147 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,338,023 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinInterzef – Luthuli House

Comments

 1. Start

  Ek sien dat julle graag laster. Wat dalk nou na 'n grap lyk, sal nie meer so snaaks wees die dag wanneer die Vader gaan terug kom.

 2. Author
  griffin

  Jissis, dis die eerste van hierdie tipe comments wat ons kry in 11 jaar. Ek weet nie wat om te doen nie…

 3. Dirk Diggler Diktros

  Vuil. Ek voel nou so n afwersie in die feit dat ek my met n lasterlike blog opgeskeep hou. Ek voel so skaam, ek kannie eers n horing kry nie – jammer, maar sussie sal maar vir ouboet moet vra vir n naai.  Start, is jy n seuntjie of dogterjie?  Het jy al "speel-met-die-oom-se-hasie-gespeel?".  Ernstig nou, ek bespeur n sterk onderstroom seksuele frustrasie in jou. (AMOS, met permissie,,,)  Indien jy n dogterjie is, my oom Carel het altyd gese:"Daar is geen probleem in n vrou wat n goeie skrop nie op haar plek sit nie."  As jy n seuntjie is, my oom Casel se tjomma, oom Sarel, na sy tydjie op staatsvakansie te Pollsmoor het altyd gese, seuntjies met sulke probleme – soos Start, kort net n goeie gesonde glibberige anusadder om hom terug te bring na die regte kant toe dat hy sy fyn gedagtetjies kan uistweet.  Tussen die twee omies le die antwoord na jou soeke my vriend.  Moenie ophou nie, vasbut, jy is op n reis en frustrasie is deel van dorings in die pad.  Dis waarvoor rekreatiewe draks daar is.  Lees die werke van Hunter S Thompson.  Kry vir jou n Blink Stefanus hoodie en kry moed, ek hoop en vertrou jy sal sommer gou weer lekkerder voel, maak net goeie keuses, ek het vertroue dat jy sal… DDD

Gooi Comment