In Short met Jack Parow

In jack parow deur griffin28 Eiertjies

‘n Nuwe geselsprogram wat deur tjommies van ons gemaak is. Hulle chat met Jack Parow in hulle eerste episode.

Hierdie post is 120 keer in totaal gelees en 1 keer vandag gelees.

Watkykjy staan op 1,342,519 post views in totaal sedert 1 November, 2019.

Share dit faktap
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
griffinIn Short met Jack Parow

Comments

 1. Werner

  Uhm, ALMAL ken Between 2 Ferns. Jy kannie dit doen nie. Nee, net nee.

 2. Arno van der Westhui

  ek smaak Xander se hemp, Flam bon cey, wens ek kon ook so min bad. En Xander as jy hier lees, ek hou van Bugerfair se Ausie burger, dis legend, kon doen met regte kangaroo maar dit loop steeds!

 3. AMOS*

  Hallo Lisa
  I sincerely hope that your boobs have healed from the trolley neerpoes episode. Many a night I have woken in a cold sweat fearing that your beautiful breasts have sustained permanent  damage from said fall, or that you are now unable to maintain a nipple stand.  (As they say, breasts without nipples would be pointless).
   
  I wish to declare that I have since been perfecting a new massage technique which I hope will be a new breakthrough in breast treatment. You are welcome to as many free treatments as you need. Initial indications is that 20 15min sessions is sufficient. This can be reduced if I am allowed to use my special lotion in conjunction. It is always freshly made and only contains the most natural ingredients.
   
  The massages will proof relaxing, as well as invigorating. After a few sessions you may do it yourself, under supervision of course.
   
  If you have healed completely, the same treatment has shown promise in enlarging young, natural breasts, amongst other things. (Well definitely in the short term). If you are not interested, I apologise for wasting your time and humbly request a topless photo (perhaps on this fine, tasteful site)  in order to set my mind at ease. I so wish to sleep well again.
   
  I promise not to use the picture for sexual gratification. 
   
  Your sincerely,
  AMOS*
  (The last sentence may be revoked at any time)

 4. Tokkie

  Nee fok man, doen iets oorspronklik. Back to the drawing board.

 5. Prof. Bokdrol

  Werner/HH/Tokkie: Moet nooit die online community oorskat nie, daar's moer baie van ons wat iewers in 'n grot / onder 'n klip bly…waddefok is Between 2 Ferns?

 6. AtomicBong

  Prof.Bokdrol al ooit gehoor van Zack Galifianakis? The Hangover. Google die goed man. Anyway check op youtube Between 2 Ferns met Charlize Theron, ekt my in my kont gelag en sy pis haarself nat! Ek stem, die ouens pleeg plagiaat en moet opgenaai raak.
  Groete uit die Moederstad

 7. louwhan

  Prof, ek is ook ´n oor in daai skat.
  Amos, goed geskryf maar jy weet dit sou regtig piele gewees het om dit in ons ma se taal was.

 8. Etter

  Ag jistis, dis n fokkin rip off van between two ferns met Zak Kalifinaikis-se-ma-se-poes-neus.  Nee dudes, try weer.  Jack moet daai ou sommer n poes klap gee.

 9. Natasha

  Dude, jy kan nie so dink nie. So Ford het die eerste kar gemaak, toe maak iemand anders n kar en wat… toe se almal "NEE!!! Julle kan nie Ford af rip nie!!!" Asseblief. Een persoon het n goeie idee, en as iemand dit eventually BETER as Between Two Ferns kan doen… dan wat? N Bietjie kompetisie? Between Two Ferns het baie foute en shortcomings. Dis die doel.. doen dit in Suid Afrika, maar doen dit BETER. Of ons kan net hier sit en kyk hoe die res van die wereld cool shit doen. En in ons un-cool hoekie sit. Between Two Ferns is by VER nie die eerste sarkastiese interview show nie. Ons het goeie scriptwriters, hosts, art directors en producers. Ons kan BETER doen man. Kom wys n bietjie support vir die locals wat probeer.

 10. pawl

  Na ek akmal se wonderlike "ripoff' comments gelees het is dit nogal sad.
  DIs was bedoel om n ripoff te wees nie. Almal is obviously lief vir between two ferns, ek ook, en Zander, ek en hy het n paar episodes saam gekyk voor die shoot, en die hele crew love dit ook. Maar ons was meer lief vir die interview format in plaas van om die hele idee te steel en om die meer South African te maak, note kortbroek en kaalvoet. Onglelukkig gaan julle nooit in julle lewens vir Jack Parow, Heuwels Fantasties, Ian Roberts, Tanya van Graan of Riaan Kruywagen op Between Two Ferns sien nie. So dit is basically wat ons wou gedoen het. Ons wou die interview format gebruik en interviews doen wat n bietjie meer fun is waar ons nie vir Jack vra wat sy gunsteling kleur is of hoe gereeld hy sy onderbroek was nie.
  Between Two Ferns sal altyd between two ferns wees, dit is n amazing program, en In Short is In Short. Jack Parow is Jack Parow en Eminem is Eminem, Ninja is Ninja en Vanilla Ice is Vanilla Ice.
  So julle kan kies om dit te LOVE, of julle kan kies om dieselfde droe SA kak op tv te kyk en wag vir wanneer funny or die weer some USA celeb te interview.
  P.S. Between Two Ferns is besig om kakker te word as julle nie agter gekom het nie. Niemand het deny dat dit n spoof is nie, maar daar is ook nie potplante nie, so word groot. En vir die wat dink hulle is so slim om uit te skree waar dit vandaan kom, Scary Movie is eintlik n ripoff van Scream, email asb vir Hollywood terwyl julle besig is.
  P.P.S. Baie dankie aan almal wat goeie comments ingestuur het, ons het hard gewerk daaraan. MK is geintereseerd. Zander het gese dat van die 20+ interviews wat hy gedoen het, was hierdie vir hom die meeste fun. Weird dat dit eintlik die punt was.
  Liefde
  Paul Clark

 11. Zapatista

  Liewe Pawl.
  Baie dankie vir jou baie mooi verduideliking van hoekom bla bla bla.
  Wat basies hier gebeur het was dat jy geonderskat het hoe baie mense actually al Between 2 ferns gekyk, en jy het `n briljante konsept gevat en dit getry roof, en jy het nie net die formaat gezwai nie, maar jy het tot die sponcer segment en die pretend fight geboef, o, maar wag, jy het dit eg Suid Afrikaans gemaak deur nie skoene te dra nie.
   
  Dit sou dalk baie beter gegaan het as jy die titel gemaak het, a Short RIPOFF of a great show, featuring Jack Parow.
  P.S. Dieslefde company wat scream gemaak het, het ook Scary movie gemaak.
   
  P.P.S Ons sal groot word as jy foken oorspronklik raak.
   
  Laterhosen

 12. Johan swanepoel

  Julle is so vol kak, dit is mos baie lekkerder om ons eie mense te sien hierdie show doen as a klomp celebs oorsee. Great werk julle, ek het klip hard in my kantoor gesit en lag. ekt amper my broek nat gepis, die mense dink seker ek is `n kokkie. Brilliant

 13. smous

  @ pawl
  zapatista is reg. daar is geen verskoning vir blatante, stupid rip-offs/spoofs nie. ongeag jou, "kom ons maak dit local" argument…In Short is basically kak. deur om 'n suksesvolle oorsese show te vat en dit local te maak maak dit nie by default beter nie. buitendien, 'n spoof is veronderstel om snaaks te wees. om B2F te spoof moet jy darem snaakser as zach galifiahjh342kjhis wees. jy is nie. ek is moeg daarvan om sulke hondkak op MK te sien anyway! dis amper erger as Studio 1. nee man, fokken skaam jou!
  PS paul bra, jy begaan nou nogal 'n foutjie deur om jou audience te antagonize. jy val ons basically aan omdat ons dink jou show is kak. swak styl, dude. jy het hierdie show hier fokken in die public gesit vir mense om dit te check. nou wat dan, jy kan tog nie verwag almal gaan jou fokken piel suig nie. deur om ons nou te probeer fokken patronize en kak. fok jou man, en jou hondpoes show. welcome to freedom of speech, doos.

 14. Dumbluck

  Ek het nog nooit Between 2 Ferns gekyk nie en ek het dit nogsteeds glad nie geniet nie, en jou poging tot eg Suid-Afrikaans het meer deurgekom as egte vuil juppie engelsman… sorry jy gaan dit nie maak met so poging nie

 15. OpenMouth

  After watching this video and reading comments, although not being able to speak afrikaans, i see the reaction around this is that the issue is the 'copying' of 'between two ferns'. 
  Firstly if i can, well done to you and your team for being able to have the guts and even the general idea of trying to privide some new and local entertainment regardless of it being a 'copy' if you will.
  secondly, now days entertainment is all about taking an idea and adapting it to suit your local audience, which worked just as well as the original, we cant deny idols and so you think you can dance has not been as good all over the world for their particular audience because it has worked for that country to an audience who wants to see their own people succeed and build their own entertainment industry. 
  by putting content out there you need to be open to criticism which clearly you have above, but people we all need to appreciate that these guys took the chance to try something and did it, WHAT TV SHOW HAVE YOU SHOT??? 
  so before any rude comments about 'vuil juppie engelsman' start happening appreciate that some people in our country tried to create new and local content for us SOUTH AFRICANS to enjoy and so we will enjoy it, despite it being similar to 'between two ferns'
  well done to you and your team and if this is what is a possibility i cant wait for it to replace stupid shows like VIXENS or other local content that provides no value or entertainment.
   
   
   

 16. Prof. Bokdrol

  Jirre mense, maar julle raak warm onder die kraag oor hierdie aangeleentheid! Look on the bright side – dis vêr beter as Wielie-fokken-Walie…

 17. smous

  @ openmouth (god knows with what inside)
  what tv show have you shot? who gives a shit. following this argument, anyone who hasn't made a tv show (quite a large segment of the population) cannot criticize this weak attempt at a spoof. maybe i did shoot a tv show, and maybe it sucked balls, so what. point is, this show 1. "borrowed" a successful concept, 2. fucked that concept up by not adding any real value (i.e. copying as opposed to building on), 3. subsequently antagonized its audience by accusing them of not being fans of local content, 4. tried to stymie criticism by saying this was obviously a "different" show because it included local celebs (as opposed to international ones), it literally didn't "feature two ferns" on camera, and because of its unique emphasis on a "funny interview technique". hahaha, how ridiculous. listen, i respect local content, and i respect people trying to build on successful international work. but its like comparing Survivor SA to Survivor US. no fucking comparison; instead of campaigning for originality, the SA version barely hovered in the shadow of its international counterpart. so, i can understand that the directors of in short were inspired by two ferns. sure, granted. but to spoof it? man, you need to have fucking guts and brains to do that (re: SNL), not a stupid (unknown) barefoot hipster host punk, trying to gay kick a super stoned jack parow. that, i am afraid, adds no fucking value to anything. at all. cheers.   

 18. AMOS*

  Wat ek nou vanaand geleer het, is:
  Hoe meer de bliksem jy is, hoe kakker word die spelling en grammatika. Julle sal oplet ek is nog so kalm soos 'n daggawalm.
   
  @Louwhan – ek dink Lisa kan net "harder, harder" en "nou, nou" in Afrikaans sê. Of was dit ook Engels?  

 19. Sharon

  I think this is really funny and the stupid englishman that you refer to is actually a very well known actor in South Africa and adds a huge amount to our entertainment industry so why don't you naive assholes lay off the actor and stop criticizing them for "spoofing" between two ferns and rather see the humour and the effort that went into a show such as this one. If you are not part of the entertainment industry then you will not know how difficult it is to do something in this industry and with criticism like this no wonder "the wild" is as good as it gets.  You're all pathetic. Well done to all who were part of this show and especially the host- you're one of my favourite South African artists. Keep it up!

 20. Jeff

  ‘the wild’ is super kak. Ek kan nie glo hulle pollute the atmoshpere with the additional waves necessary to broadcast that kak in HD. jokes I love it, especially in HD. Between 2 ferns is epic and In Short is brilliant in the way it is able to capture the essence of the show, being that awkwardness that is spot on in the Parrow skiet. And Parrow is a legend, I probeered om Afrikaans to skryf in hierdie komment uit respek!!! Andrew the host, well acted brother. You played that role to a tee and created exactly what was required, intended and the essence of the show. RESPECT!

 21. Jeff

  Dear Sharon, “the wild” and “as good as it gets” are different shows. Please send me a picture of your boobs or a request for boob therapy and I will forgive you for confusing this, maybe, I reserve my rights to revoke.

 22. Prof. Bokdrol

  Sharon, lighten up meisie – 7 billion peepols, 7 billion opinions. Oh and BTW, you forgotted the twee kolletjies on the "i" in "naïve" né?

 23. Dirk Diggler Diktros

  Prof, Amos, Arno en louwhan en ander verligte veterane – self ongekendes en dose wie ek nie onthou nie.  Sal ek?  Mag ek asb? (Ek was n rukkie buite oefening, maar die fleissgewehr brand vir donner und blitzem as ek sulke verpoestelikhede lees.  Het myself in Tibet voorgeneem om te goosefrubba en nie dat kak my opgewonde maak nie.  Over gest zynde was ek laas in 1999 opgewonde – in daai manier wat n man word as n huurmotor voor jou insny en stop.  Met n klinklare inttel – behalwe n paar kappe smirnoff vir n vars geheue, wil ek graag my hoed in die kryt gooi -met julle vergunning.  Indien nie, sorteer asb Trolle soos die wat nie Afrikaans kan of wil bemagtig nie uit.  Ons almal weet Engels is die taal van die antichris.)   DDD 

Gooi Comment